Farmen-Roberts hemlighet under inspelningen – som inte visas i TV4

Farmen-Roberts hemlighet under inspelningen – som inte visas i TV4
Robert Lundström möter Alexandra Louthander i ett gårdting i "Farmen". Nu avslöjar Robert hur han förberett sig inför tävlingarna – i hemlighet.
Annons

Det är finalvecka i TV4:s ”Farmen” och spänningen är stor bland deltagarna. Det är nu det avgörs vem som kommer att gå hem med prissumman på en halv miljon kronor.

I morgondagens avsnitt kommer det att bli en tävling på gården för att skicka hem ännu en deltagare.

Annons

Alexandra Louthander, 26, har tidigare blivit utsedd till förstekämpe. I tisdagens avsnitt är det hennes tur att välja andrekämpe.

– Den personen som jag har valt, det är en person som är väldigt duktig, kan väldigt mycket. Ett stort hot helt enkelt för mig, säger Alexandra Louthander i avsnittet och fortsätter:

– Den jag har valt till andrekämpe är Robban.

Robert Lundström, 39, tar valet med ro. Tidigare har han avslöjat hur han förberett sig för tävlingarna under – och innan – sin medverkan i ”Farmen”.

Annons

– Under hela min tid på Farmen har jag gått upp väldigt tidigt och då har jag passat på att plugga och träna. Det har jag även gjort idag. Det är livsviktigt, säger Robert Lundström i programmet.

Hans träning består av att lufta stockar, stapla ved och såga. Det har dessutom skett i hemlighet så att de övriga deltagarna ska tro att han inte är förberedd.

I själva verket började Robert Lundström sin träning långt innan ”Farmen” körde igång.

– Innan jag åkte hit byggde vi upp ett mini-ting med alla grenar som jag bara kunde komma på. Vedstapling, styrka, repet, grinden, sågen till och med. Så jag satt hemma och sågade mot min plastpappa, berättar Robert Lundström i ”Farmen”.

Här kan du se deltagarna i kommande ”Farmen VIP”

FOTO: TV4

Dela på:
Annons
Laddar