Farmen-profilen rasar mot TV4 efter händelserna: ”Förnedrar människor”

Farmen-profilen rasar mot TV4 efter händelserna:
Förre "Farmen"-deltagaren Joakim Ljunggren sätter ner foten mot mobbningen i årets omgång av "Farmen". "Jag känner att det är dags att krypa till korset och erkänna att det som händer i årets Farmen är för jävligt", säger Farmen-Jocke.
Annons

Årets omgång av dokusåpan Farmen har kantats av konflikter och grupperingar. Speciellt blev det uppmärksammat när storbonden Alexandra Louthander, 26, och Jean-Pierres Marques, 31, lurade Dee Omar, 28, att utföra ett falskt uppdrag och fått henne att ”låta som en hök”. Tittarna rasade mot TV4 och anklagade kanalen för att sända vuxenmobbning på bästa sändningstid.

Nu har även en gammal Farmen-profil profil reagerat över programmet. Joakim Ljunggren, 55, riktar i ett Facebook-inlägg skarp kritik mot ”Farmen” och menar att han aldrig kommer att acceptera mobbning.

Annons

– Jag har i alla år försvarat Farmen, det har jag gjort i år också. Jag har förklarat för folk att på Farmen är man triggad av filmteam att göra vissa saker. Men sista veckan pallar jag inte jag ljuga längre. Jag känner att det är dags att krypa till korset och erkänna att det som händer i årets Farmen är för jävligt, säger han till Expressen.

Farmen-Jocke säger att det alltid funnits intriger men att programmet i år slår alla rekord.

– De har tappat det i år. Nu är det en såpa bland alla andra såpor, tyvärr, säger han.

Annons

Joakim Ljunggren deltog i Farmen 2015 och blir fortfarande förknippad med programmet. Under årets omgång av dokusåpan har flera personer kontaktat honom och berättat att de mår dåligt av att se ”Farmen” och att det väcker obehagliga minnen av mobbning.

– Jag pallar inte att se när folk förnedrar människor. Jag står för kärlek, empati och respekt för människan, säger Joakim Ljunggren och fortsätter:

– Jag vet hur det funkar, man blir triggad av ett filmteam. Men har man nåt mellan pannbenet skickar man inte upp någon i ett träd och säger skrik som en gök.

Här är alla deltagare i årets omgång av ”Farmen”

FOTO: TV4

Dela på:
Annons
Laddar