Efter upptäckten i Farmen – påhoppet får deltagaren att bryta ihop

Efter upptäckten i Farmen – påhoppet får deltagaren att bryta ihop
Det blir sura miner när deltagarna i Farmen hittar ägg som någon gömt. Efter att en som misstänks vara skyldig blivit anklagad för stölden av äggen bryter hon ihop i tårar.
Annons

Deltagarna i ”Farmen” gör allt för att samla ihop mat för dagen som ska räcka till alla, och i kvällens avsnitt upptäcker en deltagare att någon av de andra har gömt undan tre stycken ägg från resten av gruppen. Vid en måltid när alla är samlade väljer Stella Kibona, 32, att konfrontera den som hon tror är den skyldige, Dee Omar, 28, utan att egentligen ha några bevis.

Annons

– Jag har ingen motivation till att sno ägg. Jag äter tillräckligt med mat, säger Dee som nekar till anklagelserna.

– Varför? Jag tror seriöst att Stella lagt äggen där för att göra en grej av det, för jag har inte lagt äggen där. Det är en av dem. Det är så typiskt dem att göra något sånt här, så onödigt, fortsätter Dee i tårar.

Men Stella är inte ensam om att misstänka Dee som den skyldige.

– Jag tycker att det är värt att bråka om tre ägg eftersom att tre ägg här på Farmen är skitmycket. Sen tycker jag även att det blir lite roligare, det är jättetråkigt när det bara är glada miner hela tiden, säger Alexandra Louthander, 26, som även hon påstår att det är Dee som gömt äggen.

Här är alla deltagare i Farmen 2018:

Foto: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…