Nicole Falciani ryter ifrån efter förlovningen: ”Sluta fråga”

Nicole Falciani ryter ifrån efter förlovningen: ”Sluta fråga”
Eric Saade gick ner på knä och friade på nyår. 21-åriga Nicole Falciani längtar efter bröllopet och besvarar nu barnfrågan som många följare har ställt.
Annons

Influencern Nicole Falciani, 21, har varit tillsammans med artisten Eric Saade, 28, i drygt fyra år. De träffades av en slump när Nicole intervjuade Eric för en tidning och ett år senare flyttade de ihop.

Annons

De senaste åren har Nicole flera gånger gett sina följare ledtrådar om att hon längtat efter att gifta sig med Eric och hoppas att han ska fria. Redan 2017 när paret reste till Italien för att medverka vid en väns bröllop skrev hon i sin blogg:

Bröllop är verkligen en sån himla fin grej. Önskar att det vore min tur snart!”

Därför blev hon så klart överlycklig då Eric under en semester till Dubai över nyår slutligen gjorde slag i sak – gick ner på knä och friade.  Nicole la upp en bild från Dubai på Instagram där paret står tätt intill varandra. Eric Saade håller upp sin nyblivna fästmös hand och en gnistrande ring pryder hennes vänstra ringfinger.

JAG SA JAAAAAAAAA” skrev en närmast euforisk Nicole till bilden.

Något senare berättade hon mer utförligt om lyckoruset i bloggen:

Alltså WOW, jag är fortfarande i chock och det har ännu inte sjunkit in. JAG SKA GIFTA MIG!!! Hur sjukt är inte det. Efter tolvslaget på nyår, runt 01-tiden så gick Eric ner på knä på en strand i Dubai och frågade mig om jag ville gifta mig med honom. JA, JA, JA sa jag medan jag var i chock, skrattade och grät

För ung för att bli mamma

Men att de snart ska gifta sig har också fått många att undra om inte Eric och Nicole är sugna på att bilda familj snart. Sedan förlovningen verkar det som om de har överösts med frågor om de inte är sugna på att skaffa barn. I en story på Instagram ryter influencern nu ifrån ordentligt. Nicole skriver att hon känner sig alldeles för ung för att bli mamma:

”Omg kan alla sluta fråga mig om barn? Jag är bara 21, jag vill inte ha barn än. Jag vet inte om jag någonsin vill ha barn, så sluta fråga”, skriver hon.

Med andra ord har hon och Eric än så länge inga planer på att bli föräldrar. Och ytterligare en orsak till att de inte har bråttom med att skaffa barn kan vara att de två i fjol skaffade taxvalpen Frank, 1. Den 20 januari fyllde Frank ett år. Då skrev Nicole i sin blogg att de för närvarande ser hunden som deras gemensamma barn:

”Han är verkligen vår lilla bebis och vi älskar honom över allt annat (ni som också har hund förstår nog mig ;)”

I bildspelet nedan ser du fler bilder på Eric och Nicole:

FOTO: Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…