Efter elaka incidenten i ”Farmen” – så straffas deltagarna: ”Nu jävlar”

Efter elaka incidenten i
Efter att storbonden Robert Lundström fått sig en dålig hårklippning tröttnar han på deltagarna i "Farmen". En kollektiv bestraffning delas ut. "Nu jävlar! Nu ska de få sig en riktig åktur", säger han.
Annons

Konflikterna i årets omgång av ”Farmen” har slagit alla rekord. I kvällens avsnitt leder ett skämt till kollektiv bestraffning.

Det börjar med att veckans storbonde  Robert Lundström, 39, behöver klippa håret. Jean-Pierre Marques och Alexandra Louthander ger honom en frisyr som han inte förväntat sig. Korta tussar har sparats här och där till ett i övrigt snaggat huvud.

Annons

Storbonden skrattar och tycker att skämtklippningen var rolig – just då.

– Jag tycker de gjorde ett hyfsat bra jobb för att vara JP och Alexandra. Eller egentligen, för att vara JP och Alexandra är det här ett jättebra jobb, säger Robert Lundström i avsnittet.

Annons

Men när deltagarna inte kan sluta skratta åt hans uppenbarelse får han nog.

När han ska hålla ett möte om veckans uppgifter brister Robin Johansen och Jean-Pierre Marques ut i ett gapskratt. Det får storbonden att tappa tålamodet och lämnar mötet.

– Jag kliver ut efter maten och känner att jag måste få vara ifred från de här människorna ett tag. Jag pallar inte. Det känns som att det är småbarn som sitter vid det där bordet och sitter och äter sin fruktstund ungefär, när man sitter och försöker ha en seriös genomgång av uppdragen. Det är respektlöst, säger Robert Lundström.

När han senare letar efter en sax för att fixa till sin skrattretande frisyr visar det sig att saxarna är försvunna. Någon har gömt dem.

Annons

– Jag skulle vilja fixa till min frisyr nu, men det blir väldigt svårt eftersom någon har gömt saxarna. Och att någon har gömt saxarna är så klart för att de vill att jag ska se ut som ett fån så länge som möjligt, säger Robert som inte uppskattar skämtet.

Robert har sina misstankar om vem som gömt saxen men alla deltagare skyller på varandra.

Tidigare har andra saker försvunnit, exempelvis äpplen, ägg och kakdeg.

Det gör att Robert Lundström definitivt får nog och delar ut en kollektiv bestraffning till samtliga deltagare.

– I och med att det försvinner saker och att saker och ting göms så känner jag så här att det blir gröt imorgon utan mjölk. Och det blir kokt potatis till lunch, inklusive för mig, meddelar Robert Lundström deltagarna.

Detta faller inte väl ut. Speciellt Jean-Pierre Marques protesterar mot bestraffningen, något som inte får Robert att ändra sig.

– Är det inte någon som lyssnar nu, tro fan att de kommer att lyssna sen. Nu jävlar! Nu ska de få sig en riktig åktur, säger Robert Lundström.

Här kan du se hur frisyren blev

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…