TV4-profilen Ace Wilders kärleksbesked: ”Gud vad tragiskt det låter…”

TV4-profilen Ace Wilders kärleksbesked:
Hon hoppades bli kär för att finna inspiration till låtskrivandet. Det gick inte vägen så istället har sångerskan suttit ensam hemma och tittat på serier.
Annons

Efter att ha varit med i Melodifestivalen tre år i rad från 2015 till 2017 kände Ace Wilder, 35,  att det var dags att göra någonting annat.

– Jag bestämde mig för att ta en liten paus för jag behövde hitta inspiration och jag behövde hitta någonting att skriva om, Så jag gick ut och letade efter lite heartbreak, berättar hon för Hänt.Artisten avslöjar att det inte riktigt gått som hon tänkt sig:

Annons

– Jag behövde nånting, försökte väcka känslor igen, men jag hittade inte någon ny kärlek. Jag hittade serier på HBO Nordic istället. Jag har suttit i kollat igenom ”Girls” hela säsongen.

Så det blev inget ”Netflix and chill”?

– Nej. Det blev Netflix by myself. Gud vad tragiskt det låter… men jag sitter fortfarande och letar efter adrenalinkickar.

Det är också en av anledningarna till att hon nu är med i det nya tv-programmet ”Stjärnornas stjärna” på TV4. Att testa nya musikstilar är något hon ser som en stor utmaning.

– Jag har aldrig sett mig själv som en sångerska så att stå här och se de här artisterna, man får lite prestationsångest och jag lär ju få både en adrenalinkick och ny inspiration, förklarar Ace.

Annons

Hon fortsätter:

– Det är bra att testa nya saker och jag måste utmana mig själv. Det är så man utvecklas. Man blir uttråkad om man sitter och gör samma sak hela tiden. Så jag har gett mig själv lov att göra bort mig på tv. Det får hända. Sen får jag hantera det efteråt.

Eftersom hon egentligen inte ser sig själv som någon stor sångerska har hon ett annat sätt att ta sig an uppgiften:

– Vissa av mina favoritsångare är inte bra sångare utan  har ett budskap och förmedlar något annat. Så jag ska försöka tänka: Vad är mitt budskap? Vad är det jag förmedlar på scenen?

Någon ny partner har hon fortfarande inte:

– Det är lite mitt emellan just nu som sagt, Netflix by myself.

Foto:

Dela på:
Annons
Laddar