TV4-bonden Pers intima möte med Evelina

Per Solberg och Evelina i Bonde söker fru 2018
Per Solberg tar med sig Evelina till matbutiken. Mitt bland frysdisken hettar det till ordentligt mellan dem. ”Man får ju passa på”, säger Evelina.
Annons

I Bonde söker fru har brevskrivarna fått flytta in på böndernas gårdar. Hos Per Solberg, 33, har fyra tjejer installerat sig på hans gård i Vimmerby, en situation som inte alltid är den lättaste.

Efter ett intensivt dygn med fyra damer omkring sig frågar Per Evelina om hon vill följa med honom och handla. Evelina tackar glatt ja och de lämnar de andra tjejerna hemma för att åka iväg till butiken bara de två.

Annons

– Per ville nog ha med mig och handla för att få egentid, prata på tu man hand, säger hon.

Annons

Redan från start är stämningen laddad mellan Per och Evelina. De skojar, fnissar och tar på varandra. Evelina styr och ställer med Per, något han verkar uppskatta.

– Evelina är en bestämd donna, det var kommando där, säger han och skrattar.

– Trevligt att se en man jobba, kontrar Evelina.

Till slut ber Evelina Per om hjälp att nå det som ligger längst ner i frysdisken. När han sträcker sig fram passar hon på att hjälpa till lite extra, till Pers förtjusning.

– En hand där den inte ska vara, i offentlig miljö, fnissar han.

Istället för att bara plocka upp en vara frågar han Evelina om hon inte vill ha mer hjälp i frysdisken, och det vill hon.

– Ja, man får ju passa på säger hon.

Paret lämnar butiken ännu mer fnittriga än när de kom dit. Nu återstår det att se vilka tjejer som får stanna på Pers gård framöver.

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Se bonden som hoppade av årets Bonde söker fru här:

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…