TV3-profilen erkänner stora missen: ”Det är så vidrigt”

TV3-profilen erkänner stora missen:
Malin Gramer trodde att hennes identitet blivit kapad vilket fick henne att rasa öppet i NRJ. Men nu tvingas hon att erkänna sitt stora misstag. – Det här är så vidrigt, säger hon.
Annons

TV3-programledaren och radioprataren Malin Gramer39, gick i tisdags morse ut med en offentlig efterlysning och anklagelse i radioprogrammet ”Vakna med NRJ”. I programmet berättade hon att hon hade blivit identitetskapad och att någon hade beställt ett telefonabonnemang i hennes namn.

Annons

– Det är otroligt olustigt. I dag öppnade jag en räkning, och hittade då två mobilfakturor, en till mitt eget nummer och ett till ett annat. Någon har alltså skapat ett abonnemang i mitt namn och nu ska jag betala telefonräkningen. Min identitet är alltså kapad. Det är ett brott, säger hon i radioprogrammet.

Tillsammans med kollegan Ola Lustig, 39, efterlyste Malin Gramer därefter hjälp både från sin telefonoperatör och av lyssnarna, för att få råd om hur hon skulle gå vidare med identitetskapningen.

Annons

Men bara tio minuter senare blev Malin Gramer tvungen att ta tillbaka anklagelsen och erkänna sitt eget misstag. Det var nämligen ingen annan som hade stulit hennes identitet – bara hon själv.

– Det här är så vidrigt, men jag fick precis ett sms från min assistent där hon skrev att ”Men Malin, det var ju du som tog det där abonnemanget till din släkting som är på sjukhus”, säger Malin Gramer och fortsätter:

– Och när hon skrev det så kom jag på att ”Men Gud, jag har ju varit i den telefonbutiken, jag har ju gjort de här grejerna”. Det är så hemskt. Nu minns jag, men för tio minuter sen hade jag ingen aning om att jag hade gjort det.

Annons

Programledaren fruktar nu att hennes minnessvårigheter kan ha med hennes stressiga livstempo att göra. Förutom en heltidstjänst på NRJ gör Malin Gramer också en podcast, bloggar och leder tv-program. Dessutom blev hon och kärleken Carl Falk, 37, tidigare i år föräldrar till sonen Leo.

– Det här har varit den mest stressiga perioden i mitt liv, min sambo har varit utomlands och jag har haft bebisen, som var jättesjuk, själv. Jag har inte sovit på jag vet inte hur länge. Jag är rädd för mig själv. Hjälp, vad jag behöver gå hem och vila upp mig. Jag behöver semester, säger hon och kollegan Ola Lustig instämmer:

– Jag har själv varit utbränd. Att du inte kommer ihåg det här är en varningssignal.

”Vakna med NRJ” sänds 06.00-10.00 på vardagar på radiokanalen NRJ.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…