Tv-profilens ilska efter avslöjandet – hotar stoppa Lyxfällan

Tv-profilens ilska efter avslöjandet – hotar stoppa Lyxfällan
"Big brother"-profilen Hanna Widerstedts kraschade ekonomi visas upp i premiären av "Lyxfällan". Men inspelningen var nära att stoppas, efter att nya programledaren Frida Boisen hade en överraskning i kulisserna...
Annons

I säsongspremiären av ”Lyxfällan” på TV3 är huvudpersonen Hanna Widerstedt, 26, som slog igenom för svenska folket när hon var med i ”Big brother”. Sedan dokusåpan har det hänt en del – bland annat har hon flyttat till Berlin med pojkvännen Christoph, och har i hemlighet lyckats samla på sig 162 463 kronor i skulder och går back 37 400 kronor varje månad. Något som Lyxfällans experter Magnus Hedberg och Frida Boisen knappast ser med blida ögon på, framför allt inte då Christoph tvingas betala allt för Hanna Widerstedt.

Annons

– Jag är livsnjutare. Livet är väldigt kort och det är viktigt att inte stressa för mycket. För mig är det jobbigt att jobba, säger Hanna Widerstedt till Lyxfällan.

Annons

Det innebär att hon tjänar en knapp tusenlapp varje månad på att blogga och leva som konstnär. Sitt förra jobb fick hon sparken från efter att chefen krävde att hon skulle jobba 5 dagar istället för 3. Något Hanna Widerstedt vägrade.

I programmet avslöjar Big brother-profilen att hon vid ett tillfälle köpte en Louis Vuitton väska för 102 000 kronor. En väska hon några månader senare sålde för 30 kronor för att hon behövde pengar till cigaretter.

Magnus Hedberg och Frida Boisens uppdrag i programmet är att försöka få ordning på Hannas shoppingbeteende. Men det var nära att inspelningen stoppades, för när pojkvännen Christoph oväntat dyker upp i kulisserna och ska bjudas in för att se Hannas skuldberg med egna ögon ilsknade hon till ordentligt.

– Absolut inte. Det är ju jävligt elakt att chocka honom på det sättet. Eller?! Det är väl bättre att jag får berätta det själv?

– Jag förstår att det känns tufft, säger Frida Boisen.

– Men hallå, nein, nej, jag vill inte. Stopp, säger Hanna och hotar med att hoppa av programmet.

Premiären av Lyxfällan sänds i TV3 klockan 20.00. 

FOTO: TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…