Annons

Tv-profilen avslöjar sanningen om tatueringen: ”Helt skevt”Annons


"Ex on the beach Sverige"-deltagaren Johannes Ulmefors intima tatuering, med budskapet "Bon apetit", står inte riktigt för det du kanske tror att det gör... – Det är nog den tatueringen som tar priset alltså, säger han.

Det är i ”Ex on the beach Sverige” som deltagaren Johannes Leonidas Ulmefors, 22, flera gånger har visat upp sin minst sagt intima tatuering. Precis vid kalsongkanten har dokusåpadeltagaren nämligen tatuerat in orden ”Bon apetit”, det vill säga ”smaklig måltid”, på franska.

Annons

– Det är en fylletatuering. Jag var i Thailand med min brorsa och vi ville göra någonting sjuk, så vi söp jättemycket och sen ville jag gå och tatuera mig, säger Johannes till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Hemligheten avslöjad – därför lämnade Ali ”Ex on the beach Sverige”

Men motivet blev inte riktigt vad ”Ex on the beach”-deltagaren hade hoppats på. När han bad sin bror att googla fram en snygg bild med texten ”Bon apetit” på, så råkade det bli en logga från en känd restaurang med namnet ”Bon apetit”.

– Det är helt skevt. Jag har tatuerat in någon restaurangskylt där. När brorsan sökte på ”bon apetit” fick han upp en restaurang och nu har jag den på kroppen. Det är nog den tatueringen jag har som tar priset alltså, säger Johannes och skrattar.

Johannes Ulmefors ångrar inte intimtatueringen, men säger samtidigt att han inte är speciellt stolt över den. Han hoppas också på att hans framtida partners inte ska ta illa upp när de ser budskapet.

– Den kan uppfattas som jävligt sliskig. Det tänkte jag inte på innan, när jag gjorde den. Men de tjejer som har sett den, som jag har legat med, har hittills bara tyckt att den är rolig. Men de kunde ju lika gärna ha sprungit när de såg den. Det hade ju varit pinsamt, säger han.

”Ex on the beach Sverige” sänds 22.00 måndagar och torsdagar på Kanal 5.

LÄS OCKSÅ: PH-Hampus ilska mot dokusåpaprofilernas inlägg: ”Jag blir äcklad”

Foto: Kanal 5


Annons
Annons


Laddar