ANNONSSAMARBETE MED SVERIGEAUTOMATEN

Vinn biljetter till Dansbandsveckan

Röda mattan är utrullad, värdarna är redo och artisterna är laddade. Alla väntar på veckans viktigaste person: Dig, dansgästen!

I juli är det dags för årets mest dansanta vecka! Dansbandsveckan går av stapeln söndag 16 juli – lördag 22 juli och är världens största evenemang för dansbandsmusik. Nu ger vi tillsammans med Sverigeautomaten dig en unik chans att vinna biljetter inklusive boende.

Under veckan vibrerar Orrskogens trädkronor av nostalgivibbar och moderna dansdängor. Hela 82 dansband är beredda att spela upp till dans på evenemangets 3000 kvadratmeter dansgolv – som hålls varma natten lång. Några av årets dragplåster är stjärnor som Black Jack, Larz Kristerz, Gunhild Carling, Barbados och Arvingarna.

Förra året lockades över 44000 dans-entusiaster att dansa loss på Orrskogen. Det spelar ingen roll om du är helt ny i buggens tecken eller har dansat foxtrot i hela ditt liv. Alla har minst lika roligt under veckan och det är inte helt ovanligt att det uppstår kärlek eller nya vänskapsband. Den glada stämningen är berusande härlig och något utav Dansbandsveckans signum.

Ta chansen och var med i tävlingen där du kan vinna eftertraktade biljetter och boende till Dansbandsveckan. Hela 9 lyckliga vinnare får värma dansgolven, och faller lyckan i dina händer vinner du dessutom boende i närheten av kalaset.

 

Så tävlar du:

1. Surfa in på kampanjer.sverigeautomaten.com/dansbandsveckan/sv/

2. Öppna ett konto på Sverigeautomaten och gör en insättning på 150 kr eller mer.

3. Skriv en kort motivering om varför just du vill svänga om på dansgolvet i Malung!

 

1:a priset är värt 10 000 kronor

1:a-pris, boende för två personer på hotell söndag–torsdag och entrébiljetter till fyra kvällar, värde 10 000 kr.

2-4:e pris, boende för två personer torsdag–söndag och entrébiljetter till tre kvällar, värde 8000 kr/paket.

5-9:e pris, entrébiljetter för två personer till två kvällar, värde 1100 kr/paket.

Lycka till!


ANNONSSAMARBETE MED SVERIGEAUTOMATEN


Laddar