Annons

Sofia Wistam hypnotiserar en höna: ”Helt sjukt”Annons


När Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren är i farten kan det mesta hända, vilket det också gör. I kvällens avsnitt av "Fest hos Bindefeld" visar Sofia upp en helt dold talang för tittarna samt får Pernilla att tappa hakan när hon hypnotiserar en höna.

I kvällen avsnitt av ”Fest hos Bindefeld” tar sig Pernilla Wahlgren, 49, och Sofia Wistam, 50, in i hönshuset för att plocka på sig lite ägg till dagens gäster. Det blev en speciell upplevelse för Pernilla som inte har så stor erfarenhet av att hänga bland djur. Och ännu mer när Sofia plötsligt kläcker ur sig:

– Vet du om att man kan hypnotisera hönor?

Sagt och gjort, podd-duon tar med sig en av hönorna och går ut från hönsgården, sen sätter Sofia igång. Hon lägger hönan på rygg framför sig, börjar klia den på magen och brister ut i skratt.

– Jag har aldrig gjort det här förut, säger Sofia.

Pernilla var en aningen skeptisk mot sin vän till en början, men blev snabbt övertygad när hönan reagerade.

– Åh vad du är duktig, kom du på det här nu eller visste du det? säger Pernilla.

Efter en stunds klappande släpper Sofia hönan och kvar ligger hon helt lugn på marken.

– Sofia, det här är ju ett under. Men, alltså, du har hypnotiserat en höna. Eller skrämt livet ur honom eller också tycker han att det är jätteskönt.

Sofia själv var lika chockad som Pernilla, hon förstod inte riktigt vad som hade hänt och trodde aldrig att hon hade förmågan att hypnotisera hönor.

– Hela min uppväxt har jag hört att man kan hypnotisera hönor och hört att man kan dra streck och klappa dem lite på magen. Jag trodde aldrig att det skulle gå och så helt plötsligt gör jag det. Helt sjukt.

Sofia Wistam kan alltså lägga till hönhypnotisör på sin meritlista.

– Det här måste man smälta, avslutar Pernilla.

Foto:  Kanal 5

Annons

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren om traumat: ”Jag hade en fotboll i muttan”

LÄS OCKSÅ: Sofia Wistams snuskbilder chockar följarna: ”Grotesk”

Annons


Annons


Laddar