Sigrid Bernson: Så gick jag vidare efter Samir Badran

Sigrid Bernson i Let's Dace
Sigrid Bernson har haft det tufft efter uppbrottet från Samir Badran. Nu berättar dansaren hur hon har gjort för att gå vidare efter kärlekssorgen.
Annons

I januari bekräftade artisten Samir Badran, 28, och dansaren Sigrid Bernson, 30, att de gått skilda vägar. Paret träffades när de deltog i TV4:s Let’s Dance tillsammans för två år sedan och blev strax därefter ett etablerat par. Men nu är alltså kärlekssagan över.

Kort efter uppbrottet reste Sigrid Bernson till Spanien, en resa hon hade planerat att göra tillsammans med Samir. Hon fick istället ta med sig en vän. Under resan la hon upp ett inlägg på Instagram där hon berättade om sina känslor.

Annons

Annons

Jag kommer inte låtsas som att livet bara går vidare exakt likadant. För mig som person så fungerar det inte så”, skrev hon.

Sigrid förklarade att hon tidigare varit rädd för att prata om sina känslor, men att hon nu skulle försöka dela med sig mer. Sigrid Bernson berättade även att hon inte mådde speciellt bra, men att hon skulle kämpa för att komma tillbaka till sitt gamla, glada jag igen.

”Jag vill känna mig som en diamant, värd allt och som skiner från insidan och ut. Det är så jag brukar känna mig när jag mår bra och det är dit jag vill och ska ta mig igen. Är inte där just nu som ni redan förstått men det är dit jag ska.”

Annons

Robin har fått Sigrid på andra tankar

Nu verkar det som att det är på väg att vända för dansaren. Under pressträffen för TV4:s Let’s dance dök hon upp med artisten Robin Bengtsson, 28, som kommer vara hennes partner under säsongen.

– Jag är svinglad att jag får dansa med Robin. Jag känner att jag är lite hunkvälsignad i Let’s Dance, det här är min sjunde hunk, säger hon och skrattar.

Och Let’s Dance har verkligen gjort gott för henne. De senaste veckorna har hon tillbringat i träningslokalen med Robin Bengtsson, som själv säger att hans danspartner ofta har dragit på munnen åt hans stapplande danssteg i nybörjarklass.

Annons

– Hon har ju fått skratta mycket åt mig och det har kanske fått henne på bättre humör i alla fall, säger han.

Så går hon vidare efter Samir

På frågan hur Sigrid har gjort för att gå vidare svarar hon att hon ser till att hennes känslor får utlopp när det behövs.

– Jag är stark i mig själv, jag har tillåtit mig att känna och jag tror att det är väldigt bra för då kommer man liksom vidare. Då kommer inte det komma ikapp en sedan. Det är tufft men då kommer det inte ikapp en senare i alla fall, säger hon.

Dessutom ser hon Let’s Dance som en källa till glädje just nu, något hon behöver mer utav i sitt liv.

– Vi blir som en familj och det mår man väldigt bra utav. Det kommer bli väldigt roligt framöver, säger Sigrid Bernson.

 FOTO: 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…