Schlagerstjärnan har tackat ja till Let’s dance – miljonkravet till TV4

Schlagerstjärnan har tackat ja till Let's dance – miljonkravet till TV4
Jonas Gardells höga krav på medverkan i ”Let´s Dance" fick cheferna att backa och aldrig mer höra av sig.
Annons

Komikern och författaren Jonas Gardell, 54, har en tendens att dela upp Sverige i två läger. De som gillar hans rappa och ibland råa utspel, och de som finner honom högst provocerande. Och när han fick förfrågan om att medverka i ”Let´s Dance” valde att att helt sonika kräva så hög lön att produktionen höll på att tappa hakan och aldrig återkomma på kravet.

Annons

– Jag har fått frågan om ”Let’s dance” på riktigt och jag har faktiskt sagt ja, absolut, men då vill jag att ni betalar. Jag vill inte att ni betalar för att jag dansar, det kan jag göra gratis och det vore jättekul att få lära mig. Men jag vill att ni ska betala för att få använda mitt namn på reklampelare och att folk ska twittra om mig och att tidningarna ska skriva. För det vill jag ha tio miljoner, säger han. De svarade: ”Okej, vi ska ta det med TV4:s chefer.” Sen hörde de inte av sig mer. Men om ni nån gång ser mig i ”Let’s dance” så vet ni vad som är anledningen, berättar han i Aftonbladet.

Så nu vet ni det, gott folk. En komiker i trikåer som fått rasande mycket pengar.

Foto: IBL

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…