Sanna Brådings 1-årige son svårt sjuk – läkarnas kamp på sjukhuset: ”Ni räddade hans liv”

Sanna Brådings 1-årige son svårt sjuk – läkarnas kamp på sjukhuset:
Sanna Brådings 1-årige son blev sjuk och fick åka akut till sjukhus. Nu hyllar Sanna svenska vården. "Hade omständigheterna varit annorlunda & vi bott i ett mindre utvecklat land så hade Lakkie-Bee med största sannolikhet inte överlevt detta", skriver hon.
Annons

Sanna Brådings son Lakkie-Bee, 1, har varit ordentligt sjuk. Nu berättar Sanna om de mardrömslika dygnen och hyllar svensk sjukvård som gjorde att de fick snabb hjälp.

Han insjuknade snabbt och efter 5 dygn med 40-41 graders feber så slutade han plötsligt att kissa. Allt till följd av att han även slutade dricka. Han ville inte ens amma. Och det har aldrig hänt förr. Han låg bara vid bröstet som trygghet men vägrade äta”, skriver Sanna Bråding i ett inlägg på sin blogg med rubriken ”Ni räddade hans liv”.

Hon fattade beslutet att åka in till barnakuten.

Annons

Annons

”Vi kämpade i timmar med att få i honom vätskeersättning på akuten. Men så fort han fick i sig mer än 2 ml så kaskadkräktes han. Och så fortsatte det i timmar, 1 ml vätske-ersättning var 10 min”, skriver Sanna.

Hetast på Hänt TV: Felix Sandman om mobbningen i skolan: ”Våga gå din egen väg”

Lakkie-Bee fick dropp. Sedan konstaterades att han hade dubbelsidig öroninflammation och magsjuka orsakat av virus. Efter två dygn på sjukhus mår Lakkie-Bee bättre.

”Jag som varit så bortskämd tidigare med så friska barn. Jag ska ALDRIG mer prata om det, haha”, skriver Sanna Bråding.

Hon hyllar också sjukvårdspersonalen.

TACKSAMHETEN jag känner mot vården i Sverige. Sachsska NI ÄR FANTASTISKA!!! Hade omständigheterna varit annorlunda & vi bott i ett mindre utvecklat land så hade Lakkie-Bee med största sannolikhet inte överlevt detta”, skriver Sanna Bråding.

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…