Samir Badrans och Sigrids fusk i ”Let’s dance”

Samir Badrans och Sigrids fusk i
Det visar sig att Samir Badrans skjorta var "fixad" för att lätt kunna tas av under den direktsända dansen i TV4s "Let's dance" ikväll.
Annons

Pappa, jag ska göra dig stolt”.

Det sa Samir Badran, 26, strax innan han skulle dansa loss i kvällens ”Let’s dance” till den personliga låten ”Bada nakna” med  Sigrid Bernson, 28. Han hade lovat sin pappa, Ahmad Badran att aldrig mer klä av sig sina kläder inför öppen ridå men det gick han ikväll emot och under sin dans med Sigrid slet han av sin vita skjorta i slutet av dansen.

Annons

Men det var då allt lite fusk och trix för att det inte skulle bli några fel i det ögonblick som skjortan skulle slitas loss i direktsänd tv.

Och för att det skulle fungera, hade man förberett skjortan på olika sätt och inget som tittarna hade koll på alls.

– Vi har en fantastisk stylist Sara Biderman som ser till att det ser snyggt ut även när det ska vara genomförbart. Hon har använt kardborreband både längs bröstet och handlederna. Knapparna har sedan sytts på för utseendet skull för att se ut som en vanlig skjorta, Anika Beclijevski, exekutiv producent för Let’s Dance till Hänt.

Samir Badran och danspartnern Sigrid Bernsons kemi på dansgolvet har skapat rubriker och de har inte heller stängt dörren för att se vad som kan hända dem imellan efter att denna tävling är slut.

– Efter Let’s Dance är det en annan sak. Jag vill inte dissa grejen, jag tycker ju om henne. Och hon är jävligt snygg. Men som sagt, jag fokuserar först på jobb och sen får vi se, har Samir sagt till Hänt.

 

Av Johanna Bladh och Johnny Axelsson

Foto: TV4 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…