PH-deltagaren Andrea bryter tystnaden om förlossningsdepressionen

PH-deltagaren Andrea bryter tystnaden om förlossningsdepressionen
Andrea Norrman blev mamma åt sin dotter Belle i slutet av förra året. Nu berättar hon för första gången om förlossningsdepressionen som hon då drabbades av.
Annons

Andrea Norrman, 20, var en av deltagarna i förra årets säsong av Paradise hotel. Men kort efter att finalen gått av stapeln på tv i början av maj 2017, bytte tv-profilen det sitt partyliv mot ett nytt familjeliv. Under hösten meddelade Andrea Norrman att hon var gravid och på nyårsafton födde hon en liten dotter, som har fått namnet Belle.

Annons

”Jag har haft en helt fantastisk förlossning. Wow. Det kunde inte ha varit bättre. Allt gick så otroligt fort. Jag är så imponerad av mig själv och jävlar vilket bra stöd från min fantastiska medmänniska Linus. Första känning vid 00, 06.36 kom hon ut med sina 3280g och 50cm. Vår älskade, efterlängtade Belle. På nyårsafton. Som en riktig stjärna”, skrev hon på Instagram kort efter att Belle kommit till världen.

Annons:

Men trots den stora babylyckan så berättar hon nu att livet inte var en dans på rosor efter förlossningen. Hon, som många andra kvinnor, drabbades av en förlossningsdepression.

Den här bilden är tagen precis när min förlossningsdepression precis lämnat mig och precis i samma veva som Belle började le. Älskar den. Bilden alltså, inte depressionen”, skriver hon i bildtexten till en bild på henne och en leende Belle ihop.

Vill bara skicka så jävla mycket pepp till alla som har gått igenom, går igenom eller som kommer att gå igenom en förlossningsdepression. Det är helt normalt att vara överemotionell och att tycka att det är pisstufft, för det är det. Heja dig och heja oss”, fortsätter hon.

Bland kommentarerna skicka följarna kärlek och stöd.

Fint av dig att du går ut och berättar! Det gillar jag med dig! Du visar upp en bild av hur det verkligen är både på gott och ”ont””, skriver en.

Du är grym Andrea”, skriver en annan.

Viktigt ämne att belysa”, skriver ännu en.

Pappan till barnet är Andrea Norrmans pojkvän Linus Bergman, 23, som hon träffade snabbt efter att Paradise hotel var färdiginspelat.

FOTO: Ibl, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…