Pernilla Wahlgrens nya kärleksbeslut: ”Helt ointresserad”

Pernilla Wahlgren om sitt nya liv
Pernilla Wahlgren är på jakt efter en person att dela livet med. Men efter att ha använt sig av dejtingappen Tinder under en tid har hon nu tagit ett beslut kring kärlekslivet.
Annons

I veckans avsnitt av den populära podcasten Wahlgren & Wistam, som drivs av programledaren Sofia Wistam, 52, och artisten Pernilla Wahlgren, 51, pratar vännerna om flertalet olika ämnen.

De tar bland annat upp dejtingappen Tinder och kvinnorna avslöjar sina tankar kring fenomenet.

Annons

– Den vanligaste bilden är att de sitter i bilen och har solglasögon och keps. Det säger mig ingenting, berättar Pernilla Wahlgren.

Pernilla har i flera år varit öppen med att hon är singel och sökande samt att hon har använt sig av den populära dejtingappen. 2017 berättade hon i ett avsnitt av Wahlgrens värld att det inte är så mycket sex och romans i hennes liv just nu. Detta ledde till att podd-kompisen Sofia Wistam gjorde en fräck Tinder-profil till henne.

– Jag har skrivit en annons till dig. ”Här har ni en tjej som älskar att baka kakor, sjunga och få spons. Jag har fyra barn som vägrar att flytta. Välkommen in i min värld och du in i mig om du har tur. Intressen: ”Mig själv”, sa Sofia Wistam i podcasten vid tillfället.

Pernilla Wahlgren om dejtingappen Tinder

Nu pratar alltså kvinnorna ännu en gång om hur de ställer sig till Tinder och Pernilla Wahlgren har uppenbarligen insett att det inte är någonting för henne.

– Jag har släppt den biten nu känner jag. Det blev inte en enda dejt. Jag är helt ointresserad av att chatta med människor, jag är ointresserad av att skriva med sms. Jag kände att jag inte ville ta kontakt med dem så att alla de som jag lajkade, vissa av misstag och vissa för att de såg bra ut, och sen när de tog kontakt med mig så kände jag bara ”gud vad jobbigt”, jag orkar inte svara. Så att det är inget för mig.

Sofia Wistam, som är gift med Magnus Wistam, 50, säger att om hon hade varit singel hade hon ansett att Tinder var ett enkelt sätt att testa läget.

– Men det känns ju också väldigt mycket härligare om man springer på varandra i mataffären eller blir presenterade via någon kompis, säger Sofia Wistam, varpå Pernilla Wahlgren svarar:

– Precis, dessutom har jag inte tid.

FOTO: Kanal 5

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…