Annons
Annons

Pernilla Wahlgrens nya beslut med exet – efter sveket


Pernilla Wahlgrens nya beslut med exet – efter sveket

Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm har sonen Theo tillsammans. Och nu, tio år efter uppbrottet och otroheten, är deras relationen bättre igen.

Det har gått nästan tio år sedan Pernilla Wahlgren, 49, och exet Joachim Lennholm, 43, gjorde slut. Ex-paret var tillsammans under sex år och har sonen Theo, 10, ihop, men relationen slutade allt annat än väl och Pernilla har tidigare berättat att Joachim var otrogen och lämnade henne 2008.

Annons

Men i sin podcast ”Wahlgren och Wistam” avslöjar Pernilla Wahlgren nu att relationen med exet i dag är mycket bättre. Bland annat har de tagit ett beslut att släppa på vems tur det är att ha Theo och låter honom i stället bestämma mer själv var han vill vara.

Bland annat lät Joachim nyligen Pernilla för första gången få fira nyårsafton tillsammans med sonen.

– Jag brukar inte fira nyår, eftersom jag har som tradition med Theos pappa att han har honom på nyår och jag har honom på midsommar. Det har gjort att jag de första åren var lite nyårsdeppig för att jag inte fick fira med min son och då ville jag inte fira nyår alls. Så jag har varit hemma och haft lugna nyårsaftnar, säger hon i podden och fortsätter:

– Ibland har någon med barn frågat om vi ska fira ihop, men så har jag sagt att jag inte har Theo då och då blir det ”aha, nej, men då blir det inget”. Tyvärr är det så, om man har barn så vill man ju gärna fira med andra som har barn också.

Så i år fick Pernilla Wahlgren fira med inte bara Theo, utan också sina andra barn, familj och vänner hemma på Lidingö och i podcasten hyllar hon Joachims beslut.

– Theos pappa sa att ”vill du ha Theo på nyår så är det fine med mig”. Det har gått så långt nu att vi har en så bra relation att Theo är trygg och kan säga själv vem han vill vara med. Så vi har inga fasta dagar, säger Pernilla Wahlgren i podden.

5
Visa bildspel

/
...
Visa mer

LÄS OCKSÅ: Därför trimmar Pernilla 20-årige sonen Benjamin – i rumpan: ”Inte normalt”

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos sorg: ”Jag tappade sexlusten helt”

Foto: IBL

DELA
TWEETA
MAILA
Annons

Annons
Annons


Annons


Laddar