Paows besked om framtiden med Jeppe Johansson

paulina ger besked om framtiden med jeppe
Kommer det forna Paradise Hotel-paret bli tillsammans igen? Hör Paulinas nya besked om romansen.
Annons

Paulina ”Paow” Danielsson och Jesper ”Jeppe” Johansson är två av Paradise Htels största profiler genom tiderna. De var båda med första gången i såpan år 2014, där tittarna fick följa deras romans. Kärleken fortsatte även när kamerorna slocknat, men den varade inte länge. Kort efter inspelningarna meddelade paret att romansen slutat i ordentligt med drama.

Annons

– Jag slängde en flaska på honom och gick därifrån, berättade Paow i en intervju med Expressen kort efter uppbrottet.

År senare möts ex-paret året framför kamerorna. Tittarna drog efter andan när Jesper ”Jeppe” Johansson klev in på hotellet under Paradise Hotel 2019. Och det dröjde inte länge innan pakten mellan Paow och Jeppe var tillbaka.

Annons

– Jag visste inte hur jag skulle bete mig för jag har inte träffat honom på tre år, berättade Paulina för Hänt.se och fortsatte:

– Men det var kul att träffa honom och vi byggde upp en spänning och så kysstes vi på kvällen, sedan var det inte mer än så, säger hon.

Kyssen resulterade i att Paow och Jeppe bildade par i den första parceremonin.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Men månader efter inspelningarna i Mexico bor de båda i olika länder. Paow är tillbaka i Stockholm medan Jeppe slagit sig ner på Gran Canaria. Nu ger Paulina för föra gången beskedet om hur hon ser på framtiden med Jeppe efter deras romans framför kamerorna.

Annons

– Vi har haft något väldigt speciellt. Vi har haft mer än det som folk sett på tv även om det slutade med en flaska i huvudet, berättar hon när hon intervjuas av Hänt i det nya programmet Bladhs Bikt.

Bladhs Bikt är ett helt nytt format där deltagarna ställs mot väggen med en rad tuffa frågor av programledaren Johanna Bladh. Programmet är ett samarbete mellan Viafree och Hänt Plus och sänds varje söndag. För den som är plus-medlem finns ett extra långt avsnitt att se här på Hänt.se varje vecka – med en rad extra tittarfrågor som profilerna måste besvara.

Första gästen är Paow – och det är här hon öppnar upp om en framtida romans på riktigt med Jeppe.

Annons

– Någonting i mig tycker ju om honom, så både ja och nej. Jag skulle kunna få känslor för honom igen, säger hon i Bladhs Bikt.

Känslorna finns där och med det väljer Paulina att vara öppen för vad som händer mellan dem.

– Det är inga stängda dörrar, berättar hon.

Kärleksbeskedet med Jeppe är inte det enda Paulina tvingas avslöja när hon är med i programmet. Hon får även frågan om på vilken plats hon haft den mest annorlunda intima upplevelsen – och svaret innefattar en annan känd Paradise Hotel-profil.

– Det var nog när jag och Smail hade sex vid en kyrka på Östermalm, svarar hon och skrattar.

Bladhs Bikt sänds varje söndag på Viafree och Hänt Plus – för dig som inte kan få nog finns ett förlängt avsnitt med exklusivt extramaterial här på Hänt.se.

Klicka här för att komma till avsnittet där Paow berättar om framtiden med Jeppe! 

LÄS MER: https://www.hant.se/se-nya-programmet-bladhs-bikt-med-paulina-paow-danielsson/

LÄS MER: Paows krav på TV3 för att medverka i Paradise hotel igen

Foto: TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…