Paret lägger 50 000 kronor på mobilspel – och tar lån för att shoppa i Ullared: ”Jag finner inte ord”

Paret lägger 50 000 kronor på mobilspel – och tar lån för att shoppa i Ullared:
Småbarnsföräldrarna Frida och Emil spenderar pengar på mobilspel, cigg och Ullared. När sanningen går upp för dem i kvällens "Lyxfällan" bryter en av dem ihop framför kamerorna och lämnar rummet.
Annons

Det är i kvällens ”Lyxfällan” som småbarnsföräldrarna Frida, 25, och Emil, 24, från Kristianstad får akut hjälp med sin ekonomi. Paret, som har två små barn tillsammans, är mammaledig respektive arbetssökande och lever på Fridas föräldrapenning. Men trots att de inte har så mycket pengar att röra sig med shoppar de för kopiösa summor.

Annons

Förutom extrema utgifter för hämtmat, cigarretter och läsk, spenderar de båda också pengar de inte har på andra nöjesaktiviteter. Frida har bland annat tagit stora lån, ibland 10 000 kronor, för att kunna storshoppa i Ullared med jämna mellanrum.

– Jag älskar Ullared, det är det bästa. När jag är där är det riktigt många tusen som jag bränner bort. Jag handlar nog för 7000-8000 kronor, men sedan vet jag inte riktigt vad jag har köpt, säger hon i programmet.

Förutom shoppingresor bränner de båda enorma summor hemifrån på spel, då Frida spelar mobilspel och Emil tv-spel. Tillsammans lägger de över 50 000 kronor om året på det och har totalt obetalda lån på 250 000 kronor.

Annons

Och det blir minst sagt känslosamt för paret. När utgifterna för mobil- och tv-spel avslöjas, bryter Emil ihop framför kamerorna och lämnar rummet.

– Jag finner inte ord, jag är så jävla förbannad. Det har blivit en rutin och en vanesak, så man har inte tänkt. Jag måste pausa… Ni får ursäkta, men jag är så jävla förbannad på mig själv, säger han när han lämnar inspelningen.

Hur det går för paret visas i ”Lyxfällan” 20.00 på TV3 och Viafree ikväll, torsdag. 

Foto: TV3

Dela på:
Annons
Laddar