Paow och kändissonen om uppbrottet: ”Jättestort bråk”

Paow och kändissonen om uppbrottet:
Som många anat har Paow och Lance gjort slut. Nu berättar bloggerskan om bråket som låg bakom uppbrottet, och att de dessutom redan hittat tillbaka till varandra.
Annons

I början av veckan började det surras om att Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och pojkvännen Lance Hedman Graaf, 17, hade gjort slut. De hade abrupt raderat alla bilder på varandra på sina Instagramkonton och avföljt varandra på sociala medier.

Annons

Under tisdagseftermiddagen hälsade Lance kort till Hänt att de fortfarande var tillsammans, och inte hade gjort slut:

– Nej, det har vi inte gjort.

Några timmar senare öppnade Paow upp på sin blogg om att kärlekskrisen ändå hade varit ett faktum för paret som befinner sig i Thailand.

”Jag måste erkänna att vi tyvärr haft en väldigt dålig vecka i vårt förhållande. Alla förhållanden går upp och ner och det är inget man egentligen man behöver sticka under stolen med, men alla hanterar det på olika sätt”, skriver hon.

Annons

Paow skriver vidare att det tärt på dem att vara tillsammans dygnet runt och bo under enklare förhållanden.

”Igår så hade vi ett jätte stort bråk som eskalerade lite och i stundens hetta så kom vi bara fram till en sak. Att göra slut. Fast det är något vi båda egentligen INTE vill”, skriver hon.

Uppbrottet ska dock bara ha varat i 30 minuter innan de kom till insikten att de inte vill vara utan varandra. Efter återföreningen har de bestämt sig för att byta boende, samt att åka hem till Sverige tidigare än planerat.

”En sak är jag säker på. Att jag älskar honom så mycket så att det gör ont. Och att han är den absolut bästa människan jag vet. Och jag vet att han älskar mig också, det känns så fint på något sätt”, avslutar hon inlägget.

Paow och Lance romans uppstod i höstas. Till en början förnekade de att de var ett par, trots kärleksfulla uppdateringar. Men i slutet av oktober bekräftade de exklusivt för Hänt att de var tillsammans.

FOTO: Ibl, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…