Paow bekräftar efter bilderna: Är ihop med kändissonen

Paow bekräftar efter bilderna: Är ihop med kändissonen
Bloggaren och tidigare Paradise Hotel-vinnaren Paulina "Paow" Danielsson har den senaste veckan delat med sig av flera bilder där hon syns tillsammans med kändissonen Lance Hedman Graaf. Nu bekräftar hon det som de flesta redan antagit – att de är ett par.
Annons

Bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, har på senaste tiden delat kryptiska Instagram-inlägg där hon syns mysa tillsammans med Lance Hedman Graaf, 17, som är son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman.

Annons

När Hänt nådde henne i helgen ville hon inte avslöja mer än att de ”har en jättefin connection”, och inte heller Lance ville ge några detaljer om den till synes kärleksfulla relationen.

”Vi tycker om att hänga med varandra men ett par är vi inte”, skrev han då i ett meddelande till Hänt.

Men nu väljer både Paulina och Lance att gå ut och berätta sanningen bakom bilderna – att de är tillsammans.

”Jo men det kan vi säga att vi är”, skriver Paulina till Hänt.

Babe @lancehedmangraaf ?❣️

A post shared by Paulina Paow Danielsson (@kattpaow) on

Men det är inte bara Paulina som velat delat med sig av sin nyförälskelse på sociala medier. Lance har även han lagt upp bilder på Instastories som vittnar om att det varit något mellan de två. Och precis som Paulina, bekräftar han nu också att de är ett par.

”Ja vi är tillsammans”, skriver han till Hänt.

Paulina berättar att de träffades via gemensamma vänner och att det inte dröjde länge innan de klickade.

Annons

”Det känns jättebra och verkligen rätt och det har det gjort ända från början”, skriver hon.

? @lancehedmangraaf

A post shared by Paulina Paow Danielsson (@kattpaow) on

I kommentarsfälten är det flera som gläds med det nyförälskade paret, men det finns också de som är förundrade över åldersskillnaden på sju år. Och i samband med att Paulina bekräftar kärleken till den yngre pojkvännen, har hon en också en speciell detalj att dela med sig av – just när det gäller de spridda åldrarna.

”En liten rolig sak var att han ljög om sin ålder från början, han sa att han var 20”, förklarar hon följt av en skrattemoji och fortsätter:

”Sen när det kom fram att han var 17 så tyckte jag om honom för mycket för att det skulle spela någon roll”, förklarar hon innan hon avslutar med några hjärtan.

Foto: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…