Annons

Annons

Om Hänt

Välkommen till Sveriges mötesplats och nyhetskälla för dig som älskar nöjesvärlden.

Här på Hänt hittar du den ultimata blandningen av nöjesnyheter, snackisar, vimmel och berörande historier, av och med nöjesvärldens vassaste skribenter.

Allt material som publiceras på Hänt är antingen egenproducerat eller publicerat på en annan plattform, som Youtube, och därmed öppet och inbäddningsbart. Vi utgår från att upphovsinnehavare som publicerar material på öppna plattformar vill ha spridning av sitt innehåll. Upptäcker du att material som du äger upphovsrätten till är publicerat på Hänt, eller att det saknar källa, så kontakta oss på [email protected].

Hänt produceras av Aller media och bakom Hänt-organisationen står förutom Hänt.se också Hänt i Veckan, Hänt Extra, Hänt Bild och Veckans NU! – vill du prenumerera på någon av våra tidningar kan du göra det här.

Chefredaktör och ansvarig utgivare Hänt.se

Tobias Wixtröm – tobias.wixtrö[email protected]

Digitalt ansvarig Hänt.se

Malin Ljung[email protected]

Onlineredaktör

Angelica Jaako Billenman [email protected]

Linda-Marie Nilsson [email protected]

TV-redaktör

Johanna Bladh[email protected]

Integritetspolicy för digitala plattformar inom Aller media

Vi på Hänt.se och Aller media håller ditt förtroende högt. Det är vår mest värdefulla tillgång. Och för att du alltid ska vara säker i vår miljö – och alltid veta vad som gäller – följer vi en strikt integritetspolicy (läs hela här). Den förklarar hur vi samlar in och använder oss av cookies samt hur vi skyddar våra användares integritet.

Om du tycker att någonting är oklart eller har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på [email protected], eller läsa den senast uppdaterade informationen på https://www.aller.se/integritetspolicy/#cookies.

 

Saker och ting förändras

Det finns en möjlighet att vi, från tid till annan, gör förändringar i denna integritetspolicy. Dels på grund av den snabba digitala utvecklingen och dels för att alltid följa aktuell lagstiftning.


Annons


Laddar