Ulrika Jonssons offentliga dejtingliv – hela kravlistan: ”Bra i...”

Ulrika Jonsson dejtar i programmet ”Celebs Go Dating”

Ulrika Jonsson missade allt det roliga när hon satsade på karriär och familj.
Nu försöker hon komma ikapp och svingar i dejtingdjungeln som aldrig förr.
– Jag vill åt alla godbitar, alla saker jag inte fick uppleva som 20- och 30-åring, säger hon.
0:51

Efter reklamen: Ulrika Jonsson – 5 saker du inte visste om kändisen

(0:51)

De senaste månaderna har programledaren Ulrika Jonsson, 54, florerat i media alltmer frekvent. Hon har talat öppet om stökiga festkvällar med dottern Bo Jonsson, rasat över Victoria Beckhams matvanor och avslöjat intima detaljer om dejtinglivet.

Den brittiska stjärnan valde att satsa på karriär och familj. Hon har varit gift tre gånger och har barnen Bo, 21, Martha, 17, Cameron, 27 och Malcolm, 13. Men alla beslut har sitt pris och Ulrika Jonsson säger att hon behövt offra vissa saker i livet.

– Alla hade kul när de var 20 och 30 år – det hade inte jag. Jag hade en karriär, gifte mig när var jag var 23, fick mitt första barn vid 27. För mig handlade livet om familj och karriär, säger Ulrika Jonsson till The Sun.

Ulrika Jonsson

Ulrika Jonsson vill uppleva allt kul som hon missade när hon i stället satsade på karriär och familj.

Youtube

”Jag vill åt alla godbitar”

Ulrika Jonsson säger att hon gör den ”roliga skiten nu” och att det är meningen med livet.

– En bra dejt är vadå? En dejt som slutar med sex? Det är väl därför som folk blir tillsammans. Låt oss vara härliga här.

Men på dejtingfronten har det inte varit helt lätt. Ulrika Jonsson bor på landet och är sällan ute och träffar människor. Hon har också provat olika dejtingappar med blandat resultat och haft svårt att urskilja om personen är äkta eller fake.

– De vill också hela tiden att jag ska bevisa vem jag är. Jag har redan haft den tiden. Nu är det mer jag som frågar ”Vem fan är du?”

SPYDIGT? Svaret efter barnens kritik över nakenbilden

Den svenska tv-kändisen hymlar inte med att hon tidigare sökt efter mannen i hennes liv. Den tiden är nu förbi och istället försöker hon sikta på trevliga möten.

– Jag behöver inte någon. Jag är väldigt nöjd med mitt eget sällskap. Och jag vill inte binda mig. Jag har redan gjort allt sånt. Jag vill åt alla godbitar, alla saker jag inte fick uppleva som 20- och 30-åring.

Ulrika Jonsson

Ulrika Jonsson dejtar inte för att hitta mannen i hennes liv. För henne handlar det bara om att ha kul. ”Jag vill åt alla godbitar, alla saker jag inte fick uppleva som 20- och 30-åring.

Youtube

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ulrika Jonsson kändisdejtar i tv

Ulrika Jonsson är just nu aktuell i programmet ”Celebs Go Dating”, ett program som inte helt oväntat handlar om dejtande kändisar. Där avslöjar hon de fem viktigaste egenskaperna hos en partner.

– Längd, längd, humor, bra i sängen och en person som gillar hundar. Jag kan inte underhålla en person som inte gillar hundar, säger hon i programmet.

Programledaren med rötter från Sverige säger att det egentligen var hennes barn som ville att hon skulle vara med, men att hon under programmets gång fått lära sig viktiga råd av diverse dejtingexperter och träffat många fina människor.

– Men jag kommer fortfarande köra dejtingappar och vara brutalt jävla ärlig. Om du inte kan hantera det, kompis, så får det bli så. Fortsätt du med ditt ”åhh, jag måste vara trevlig”, men det är inte min grej.

Ulrika Jonsson

Ulrika Jonssons dejt i programmet ”Celebs Go Dating”.

Youtube
Ulrika Jonsson

Ulrika Jonsson ser inte helnöjd ut med dejten.

Youtube

LÄS OCKSÅ: Ulrika Jonsson i fylleskandal – kastades ut av vakter: ”Portad”

LÄS OCKSÅ: Ulrika Jonsson om galna sexlivet – efter klimakteriet

Foto: Instagram, Youtube

SENASTE NYTT!