kärlek

Tindersvindlarens nya tjej lurad på miljoner – hade sett dokumentären

Iren Tranov och Tindersvindlaren som kallar sig för Simon Leviev.

FOTO: Instagram
Tindersvindlaren har gjort det igen.
Trots att Iren Tranov visste vem Tindersvindlaren var lyckades han lura till sig ett miljonbelopp strax innan han gick upp i rök.
– Han ser inte ut som en brottsling på jakt efter prakt, säger hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Våghalsiga spänningsökare styrketränar på skyskrapan
0:35

Efter reklamen: Våghalsiga spänningsökare styrketränar på skyskrapan

(0:35)

Slå på ljud

För ett år sedan släpptes Netflix-dokumentären ”The Tinder Swindler”, vilken sågs av hundratusentals. Tindler-svindlaren själv, Simon Leviev, 32, som lurat romanstörstande kvinnor på miljonbelopp fick senare avtjäna ett fem månader långt fängelsestraff i Israel. Han dömdes dock till 19 månader men kom ut långt tidigare.

Svenska Pernilla Sjöholm lurades

Nu är han på fri fot igen och samtidigt kommer rapporter om att de så kallade romansbedrägerierna ökar år för år. En av de kvinnor som föll för den charmante och till synes rike svindlaren är svenska Pernilla Sjöholm, 35. Hon gästade nyligen Efter fem och berättade sin historia (som även skildras i dokumentären) och om hur livet ter sig idag.

Tindersvindlarens offer Pernilla Sjöholm

Tindersvindlarens offer Pernilla Sjöholm i Efter Fem.

FOTO: TV4

I dag lever hon lyckligt med sina nyfödda tvillingar, men hon är fortfarande skuldsatt upp över öronen. Hon kämpar vidare och försöker tänka att det finns en mening med allt.

– Det är verkligen så att vändningen i mitt liv är min familj och mina barn, säger hon i TV4-programmet.

Simon Leviev på ett privatjet.

Simon Leviev verkar fortsätta sin bana med att lura kvinnor på pengar.

FOTO: Instagram

Simon Leviev fortsätter efter frisläppet i fjol sin kriminella bana, och än idag ramlar polisanmälningarna in. Han är på fri fot men han får inte lämna Israel. Enligt uppgifter börjar Simon få slut på pengar, trots det uppges han leva som vanligt och av vissa ses han som en kändis.

Iren Tranov.

Iren Tranov, såg dokumentären Tindersvindlaren, lurades ändå av Simon Leviev.

Hade sett ”Tindersvindlaren” – lurades ändå

Trots att han florerar i pressen och har en dokumentär tillägnad sig fortsätter kvinnor träda fram och säger sig ha blivit lurade av Simon. En av dessa är Iren Tranov, 25, från Israel. Hon lovades en ny BMW men blåstes istället på 1,3 miljoner kronor, detta trots att hon sett dokumentären innan deras möten.

– Han förklarade att alla kvinnor som klagat över honom var lögnare, och att han var den som hade rätt, förklarade hon för Israeliska The Times.

– Han ser inte ut som en brottsling på jakt efter prakt, fortsatte hon.

”Det råder ingen tvekan om att jag aldrig trodde att något sådant skulle hända mig. Det ser ut som saker du ser i filmer, på tv, i nyheterna i andra men du går inte igenom det själv”, skriver 25-åringen även i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Simon själv hävdar att han är oskyldig.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN