Syskonen Patrick och Susan chockar alla – blev kära och fick 4 barn

Susan Karolewski och Patrick Stuebing

Susan Karolewski och Patrick Stuebing är syskon men också ett par.
De har fyra barn tillsammans – varav två har svår funktionsnedsättning.
– Vi blev förälskade som vuxna och vår kärlek är på riktigt, säger Patrick.
0:36

Efter reklamen: Enormt sjölejon attackerar flicka – drar ner henne i vattnet

(0:36)

Slå på ljud

Patrick Stuebing från Tyskland växte upp under fruktansvärda förhållanden. När han var tre år gammal hamnade han i ett fosterhem efter att hans alkoholiserade pappa attackerat honom med en kniv.

Fosterföräldrarna adopterade honom när han var sju år gammal och under barndomen hade han ingen kontakt med sin biologiska familj. Först flera år senare, när han var 23, sökte han upp dem.

Då fick han känslor för sin lillasyster Susan Karolewski, som var 16 vid tillfället, och när deras mamma dog ett halvår senare blev känslorna för varandra starkare. Trots att de var syskon så inledde de en relation.

Susan Karolewski och Patrick Stuebing

Syskonen Susan Karolewski och Patrick Stuebing växte aldrig upp tillsammans. De träffades för första gången när Patrick var 23 och Susan 16.

Youtube

Vägrar beskriva relationen som incestuös

Susan Karolewski har en intellektuell funktionsnedsättning och blev efter moderns bortgång starkt beroende av Patrick Stuebing. I en intervju med Daily Mail 2007 vägrade han att beskriva relationen som incestuös.

– Vi kände aldrig varandra när vi var barn, så det är inte samma sak för oss. Vi blev förälskade som vuxna och vår kärlek är på riktigt. Det fanns inte något vi kunde göra för att förhindra det, sa han.

Ett år efter deras första möte blev Susan gravid med sonen Erik. Han föddes med en svår funktionsnedsättning. Efter förlossningen larmade barnmorskorna till polisen och Patrick Stuebing hamnade i fängelse för incest. Susan hamnade på ett vårdhem.

Susan Karolewski och Patrick Stuebing

Susan Karolewski och Patrick Stuebing med ett av sina barn.

Youtube
Unika familjen trotsar elaka fördomarna – så lever de i dag

Dolde graviditeterna med pösiga kläder

Efter fängelsestraffet fortsatte relationen i det tysta. Susan blev gravid tre gånger till. Hon höll graviditeterna hemliga genom att ta på sig pösiga kläder. Dottern Sarah föddes också med en svår funktionsnedsättning och Patrick hamnade i fängelse igen.

När han kom ut två och ett halvt år senare blev han återigen tillsammans med systern Susan, som under tiden hade fått ett femte barn med en annan man. Enligt Patrick har barnens funktionsnedsättning inte något med incest att göra.

– Det finns en massa personer i vår familj med funktionsnedsättning. Vi hade sex bröder och systrar som inte överlevde på grund av att de hade någon form av funktionsnedsättning.

Susan Karolewski och Patrick Stuebing

Susan Karolewski och Patrick Stuebing.

Youtube

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sonen tvingades bo i fosterfamilj: ”Svårt”

Patrick genomgick en vasektomi 2004 så att han inte skulle få fler barn. I hela sitt liv har han och Susan kämpat för att få till en lagändring i Tyskland som gör relationer med syskon laglig, något som mötts av avslag.

Sonen Erik hamnade hos en fosterfamilj efter födseln. Patrick säger att han och Susan förmodligen inte skaffat fler barn om inte deras första tagits ifrån dem. Det är oklart hur vårdnaden över de andra barnen ser ut.

– När du ser ditt barn bli omhändertagen av någon annan när de borde vara med dig... det är svårt för alla föräldrar. Om han nu har en funktionsnedsättning så borde det vara vi som ser efter honom.

Patrick och Susan lever än i dag tillsammans.

Susan Karolewski och Patrick Stuebing

Susan Karolewski och Patrick Stuebing.

Youtube

LÄS OCKSÅ: Fotbollsstjärnan väntar barn med ex-fruns syskonbarn

LÄS OCKSÅ: Mamman kämpade för att bli gravid – sedan dog sonen tragiskt

Foto: Youtube

SENASTE NYTT!