Societetskvinnan och pojkvännen misstänks ha dödat sin nyfödda bebis

Constance Marten och Mark Gordon.

FOTO: Metropolitan Police AP
Polisen gjorde en hemsk upptäckt efter att ha gripit en societetskvinna med kopplingar till kungahuset och hennes kriminella pojkvän.
Kvarlevorna av ett nyfött barn i ett skjul.
”Detta är så hjärtskärande för alla inblandade”, skriver en av alla chockade engelsmän.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paret gav bebis vodka – händelsen fångad på film
0:29

Efter reklamen: Paret gav bebis vodka – händelsen fångad på film

(0:29)

Slå på ljud

En hela 53 dagar lång nationell sökinsats i England har nu slutat i total tragedi. Det var den 5 januari som paret bestående av societetskvinnan Constance Marten, 35 och Mark Gordon, 48 försvann spårlöst. Deras bil hittades i brand i Bolton i nordvästra England. Det fanns spår av att Marten hade fött barn i bilen och en nationell sökinsats startade därför genast efter paret.

Paret tros ha rest runt i England i hela sju veckor men i måndags fick en privatperson syn på dem i Brighton i södra England och larmade polisen. Paret greps då utan sin bebis – och de vägrade tala om var den fanns.

Polisen i gula västar letar i naturen.

Poliser under den stora sökinsatsen efter parets bebis som senare hittades död.

Jordan Pettitt

Polisens fasansfulla upptäckt under en blöjhög

Två dagar senare gjorde polisen en fasansfull upptäckt i närheten av där paret hade gripits. De hittade en bebis död i en plastpåse. Plastpåsen låg i ett skjul under en hög med blöjor i närheten av där paret ska ha campat.

Fallet har skakat England och chockade privatpersoner har kommenterat fallet på sociala medier. Detta är så hjärtskärande för alla inblandade”, skriver en och ”Stackars bebis som inte hade en chans i livet”, skriver en annan.

Kommer från en familj med koppling till kungahuset

En annan chockerande detalj är att Marten kommer från en förmögen familj med kopplingar till den engelska kungafamiljen och var en dramastudent innan hon träffade kriminelle Gordon 2016.

Paret misstänks nu för att ha dödat sin dotter som ska ha fått namnet Victoria, enligt den första förhandling i rätten som hölls på fredagen.

Lilla Victoria misstänks ha dött någon gång mellan den 8 januari och 27 februari.

Rättegången mot paret ska hållas den 31 mars.

FOTO: Metropolitan Police AP

FRÅN FÖRSTASIDAN