Så träffades Annica Englund och Elias Lindholm – tuffa barnkampen

Annica Englund och Elias Lindholm

Influencern Annica Englund och NHL-stjärnan Elias Lindholm har varit ett par sedan 2019.
Nu berättar paret om hur de träffades – och den tuffa barnkampen.
– Jag skulle väl säga att det var Annica som raggade upp mig, säger Elias i TV4-programmet ”Playmakers”.
0:50

Efter reklamen: Influencern Annica Englund om kampen att bli gravid

(0:50)

Influencern Annica Englund, 31, blev känd för hela svenska folket efter sin medverkan i dokusåpan ”Big Brother”. Strax efter startade hon en skönhetsblogg som blev en av Sveriges mest besökta.

I dag är hon tillsammans med hockeystjärnan Elias Lindholm, 27, som till vardags lirar i NHL-laget Calgary Flames. Formtoppen pekar spikrakt uppåt och just nu klassas han som en av ligans mest lysande stjärnor.

När Annica Englund träffade Elias Lindholm visste hon att han var den rätta. Tanken på att en dag skaffa barn hade aldrig funnits där, men med Elias i sitt liv kändes plötsligt allting så självklart.

– Jag skulle väl säga att det var Annica som raggade upp mig, säger Elias Lindholm i Playmakers.

Elias Lindholm och Annica Englund

Elias Lindholm och Annica Englund träffades 2019 och blev snabbt ett par. ”Jag skulle väl säga att det var Annica som raggade upp mig”, säger Elias i TV4-programmet ”Playmakers”.

TV4

Annicas insikt: ”Jag vill ha familj med den här killen”

Paret blev tillsammans 2019 och de bestämde sig ganska snabbt för att Annica Englund skulle ta sitt pick och pack och flytta till Kanada. Under en lång tid höll de relationen hemlig från offentligheten, vilket Hänt tidigare rapporterat om.

Att leva med en hockeyspelare kommer med vissa utmaningar. Elias Lindholm har inte direkt ett vanligt nio till fem-jobb och är ofta på resande fot. Under en säsong kan Annica Englund vara ensam i 3-4 månader.

Nu är hon aktuell som en av kvinnorna i programmet ”Playmakers”, där man får en inblick i hennes och andra spelarfruars vardag.

– Jag förstod ganska snabbt att Elias var personen som jag ville leva resten av mitt liv med. Innan har jag bara sett karriären som det viktigaste, men när jag träffade honom, och det började bli mer seriöst, kände jag: ”Men gud, jag vill ha familj med den här killen”, säger Annica Englund.

Elias Lindholm och Annica Englund

Annica Englund förstod snabbt att Elias Lindholm var mannen hon ville ha barn med. Hon flyttade till Kanada och bor i dag i Calgary, där Elias spelar hockey i NHL-laget Calgary Flames.

TV4
Foppas oväntade framtidsbeslut med nära vännen Henrik: ”Kommer alltid”

Drabbades av missfall

För två år sedan började paret prata om att skaffa barn. Annica Englund, som är fyra år äldre än Elias, visste att det var läge att börja försöka om de ville ha ett par ungar.

Tyvärr har det varit allt annat än lätt för paret. Annica Englund har drabbats av tre missfall och på sociala medier har hon flera gånger pratat om den tuffa gravidkampen.

– Efter första missfallet tänkte man ”gud, det här får verkligen inte hända”, samtidigt som man var medveten om att missfall kan ske.

Annica Englund

Annica Englund har drabbats av tre missfall och vill nu lyfta tabut kring ofrivillig barnlöshet.

TV4

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tuffa barnkampen: ”Började med IVF”

I slutet av 2020 började paret försöka att bli gravida via IVF.

– När vi började med IVF var jag konstigt nog väldigt taggad. Inget är garanterat när det kommer till IVF, eller barn över huvud taget, men nu kändes det som att det kommer funka.

I en intervju med Aftonbladet inför programmet, berättade Annica Englund att hon ville bryta tabut kring ofrivillig barnlöshet och skapa förståelse för vad hon och många andra går igenom.

– Här borta är det ju så att alla har familj med barn och många blir gravida väldigt fort. När man själv önskar det så gärna och är runt personer som sprutar ut ungar till höger och vänster blir det väldigt tufft, sa hon.

”Playmakers” sänds på TV4 Play med start 17 mars.

LÄS OCKSÅ: Jimmy Hayes dödsorsak fastställd – fruns chock

LÄS OCKSÅ: Kyle Beach bryter tystnaden – fruktansvärda händelsen I NHL

Foto: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!