extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Paret har en åldersskillnad på 42 år – kritiken mot intima bilderna

12 okt, 2023 
Jackie och Dave.
Paret Jackie och Dave har en åldersskillnad på 42 år.
De möts av mängder av hat när de öppet visar upp sin relation.
Nu slår de tillbaka mot alla elakheter och påhopp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

5 par med enorm åldersskillnad
5 par med enorm åldersskillnad

Ålder är bara en siffra brukar man säga. Och ett par som verkligen är ett bevis på det är Jackie, 28, och Dave, 70, med en åldersskillnad på 42 år. Något The Sun uppmärksammat.

Paret som bor i USA träffades via en dejtingapp för sju år sedan när Dave besökte Jackies hemland Filippinerna.

De fattade snabbt tyckte för varandra och gick på några dejter innan de tillslut beslöt sig för att Jackie skulle följa med Dave hem till USA.

Slår tillbaka mot påhoppen

På deras gemensamma tiktok-konto, som har omkring 50 000 följare, delar de ofta med sig av sin kärlek och deras liv ihop.

Recept.se Nyhetsbrev

Men en åldersskillnad på 42 år tas inte alltid emot med kärlek, tvärt om. Paret möts ofta av hat och elaka kommentarer. Många anklagar också Jackie för att vara ute efter Daves pengar. Flera skriver också att han ser ut som hennes morfar, snarare än hennes partner.

Annons

I ett nytt klipp slår nu paret tillbaka mot de elaka påhoppen.

”Vi har en åldersskillnad på 42 år. Och vi kunde verkligen inte bry oss mindre. Du vet, vi älskar varandra. Det är det viktigaste. Han är inte min morfar”, skriver Jackie och påpekar också att hennes sambo inte ens har barn.

”Jag tycker att ni borde vara försiktiga med att använda sådana ord, för vi alla kommer att bli gamla en dag. Om du inte har trevliga saker att säga till andra människor, håll det för sig själv”, avslutar hon.

Visar upp intima stunderna

Paret har också lagt upp flera klipp där de visar upp sin kärlek och där de är intima med varandra. I ett klipp ligger Jackie i sin älskades knä samtidigt som han smeker hennes ansikte. Och i en annan video myser paret ihop i sängen.

Annons

Turturduvorna försöker också tackla allt hat med humor. De skojar bland annat om att de varit och köpt blöjor åt Dave och de har också lagt upp ett klipp där Jackie bjuder ut Dave på lunch.

”Lycksökerska betalar för lunchen”, skriver de.

Men trots hatet verkar paret lyckligare än någonsin tillsammans och de har också många som stöttar deras förhållande.

"Ni är så kärleksfulla till varandra båda två", skriver en följare.

"Jag kan se hur bra ni passar ihop”, skriver en annan.

FOTO: TIKTOK

Annons