Pandemihjälten sparkades efter upptäckten – nu tjänar hon miljoner

Allie Rae

Sjuksköterskan Allie Rae fick sparken när det uppdagades att hon var framgångsrik på Onlyfans.
Nu tjänar hon miljoner varje månad på sitt innehåll.
– Det kändes som att folk inte längre såg mig utifrån min profession, säger hon.

Allie Rae, 37, jobbade som sjuksköterska på ett sjukhus i Boston under pandemin. Hon älskade sitt jobb och tyckte att det hon gjorde var värdefullt.

Men drömyrket fick ett abrupt slut när det kom till sjukhusets kännedom att hon vid sidan om sålde sexvideor och lättklädda bilder.

– Jag blev inkallad till min chefs kontor, och de hade skärmdumpar på mina Onlyfans-bilder. De sa att sjuksköterskorna på min avdelning blivit obekväma när de fick veta om mitt konto på Onlyfans och vad jag sysslade med på nätet, säger Allie Rae till Metro.

Tvingades lämna jobbet: ”Välutbildad”

Allie Rae försökte förklara att hon inte använder sitt riktiga namn på plattformen och inte heller vad hon jobbar med till vardags. Hon förstod inte varför sjukhuset över huvud taget la sig i.

Ärendet gick vidare till HR-avdelningen och drog ut på tiden. Allie Rae säger att hon mer eller mindre fick sparken, men att det var hon själv som tog beslutet att lämna sjukhuset.

– Det kändes som att folk inte längre såg mig utifrån min profession. Jag var en välutbildad och högt aktad sjuksköterska som var mycket respekterad på min avdelning.

Tjänar över två miljoner i månaden

Den förre detta sjuksköterskan började med att lägga upp lättklädda bilder på Instagram. Efter flera uppmaningar om att söka sig till Onlyfans tog hon steget vidare.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

På en månad tjänar hon cirka 250 000 dollar (drygt 2,1 miljoner kronor). Delar av innehållet lägger hon upp tillsammans med maken, men eftersom han ogillar att vara i rampljuset så är det inte jätteofta.

– Han vet att jag inte ligger med andra män, så om han vill vara med och sälja den typen av innehåll så vet han att han måste ställa upp.

Bilderna som cheferna visade krävde betalning

Allie Rae har på Onlyfans över 15 000 prenumeranter som varje månad betalar för hennes innehåll. Hon arbetade som sjuksköterska för att hon älskade jobbet, inte för att hon behövde.

– Jag fortsatte att jobba tills de upptäckte att jag hade Onlyfans, och då fick jag inte längre jobba kvar.

Hon tycker även det finns något aningen märkligt i bilderna som chefen kommit över.

– Materialet de presenterade för min chef var bilder som de behövt betala för.

LÄS OCKSÅ: Tim Stokely, 37, grundade Only fans – tjänar miljontals pund

LÄS OCKSÅ: Hon säljer porr för att betala av Djurfront-ledarens skadestånd

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!