Lesley får uppmärksamhet av yngre män – misstas för att vara barnbarnet

64-åringen får uppmärksamhet från yngre män.

Foto: TIKTOK
Hon är 64 och mormor – men är mer vältränad än de flesta.
Nu berättar hon för The Sun att hon oftast misstas vara i 20-årsåldern.
– Att ha ett starkt självförtroende har alltid varit en vinst för mig, säger Lesley Maxwell.
0:30

Efter reklamen: Sjuksköterskan började med Onlyfans – gömmer ballonger i bh:n

(0:30)

Lesley Maxwell, 64, från Melbourne i Australian har blivit stor på sociala medier – efter att hon visar upp hur vältränad hon är, trots sin höga ålder. För att bibehålla sin figur tränar den 64-åriga kvinnan hela fem gånger per vecka.

”Kvinnor kommer till sin rätt när de blir äldre”

När Lesley tränar, så gör hon det tillsammans med sitt barnbarn, Tia – som är i 20 årsåldern. Ofta misstas hon för att vara sitt barnbarns syster, säger mormodern till The Sun. Samt att hon raggas på oftare än barnbarnet.

Den 64-åriga kvinnan har dessutom vunnit 30 titlar i olika träningstävlingar, som hon började tävla i när hon var 49 år gammal.

– Jag tror definitivt att kvinnor kommer till sin rätt när de blir äldre. Man får ett större självförtroende, blir mer sexig, speciellt om du är vältränad och mår bra, säger Lesley Maxwell.

64-åringen menar att det finns två sätt att åldras på

– Det finns två sätt att åldras på. Den ena kronologisk, där du åldras från när du föds tills i dag. Och den andra är din biologiska ålder, vilket är betydligt roligare! Du kan skapa dig en yngre kropp, säger 64-åringen.

– Det ger oss mer självförtroende och vi blir mer sexiga, säger hon.

Går hem hos de yngre herrarna

Sin vältränade figur har gått hem hos herrarna, enligt Lesley. Speciellt unga män uppskattar henne.

– Mannen jag träffar i dag är yngre än mig. Men det är inget jag tänker för ofta på, säger hon till The Sun och fortsätter:

– Om en man har tillräckligt med mod att gå fram till mig och fråga om en dejt, så är han väldigt djärv fortsätter hon. I dessa dagar är män alldeles för blyga. De går inte fram till kvinnor och allt sköts på internet. Vem som helst kan vara romantisk på internet. Men det finns inget som är lika bra som det riktiga.

LÄS OCKSÅ: 22-åringens svar – efter hatet mot giftermålet med 50-åriga maken

LÄS OCKSÅ: Mamma Tanya, 40, dejtar sin sons bästa vän – som är 22 år gammal

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!