Landets mest hatade mamma får hård kritik efter starka orden

15 mar, 2022 
https://image.hant.se/alexprofilbild.jpeg.jpg?imageId=7524194&x=0&y=19.277108433735&cropw=100&croph=56.224899598394&width=1318&height=1318Alex Hartelius
Carla Bellucci
Carla Bellucci blåste staten för att kunna göra en näsoperation.
Efter det har hon kallats för ”Storbritanniens mest hatade kvinna”.
– Alla som gnäller är bara avundsjuka, säger hon.
Annons
Mammans partytrick med gravidmagen ”Trodde att alla kunde det”
Mammans partytrick med gravidmagen ”Trodde att alla kunde det”

Den före detta glamourmodellen Carla Bellucci, 40, fick ett helt land emot sig när hon fejkade en depression för att kunna genomgå en näsoperation och få ”den perfekta näsan”.

Operationen kostade staten runt 90 000 kronor och för två år sedan tvingades hon flytta från sitt hem i Borehamwood, England, på grund av alla dödshot som hon mottagit efter att hon gått ut offentligt och pratat om sin fejkdepression.

– Jag bryr mig inte om vad folk säger. Några kanske tycker att jag utnyttjar systemet, men det är samtidigt vad det är till för. Jag är bara smart nog att veta hur man går till väga. Alla som gnäller är bara avundsjuka, sa hon i en intervju med The Daily Star.

Carla Bellucci
Carla Bellucci fick hård kritik när hon avslöjade att hon hittat på en depression för att få en näsoperation.

Ilskan efter mammans ord: ”Mitt liv och mina regler”

Carla Bellucci har gjort sig ett namn på avklädda plattformen OnlyFans och tjänar multum varje månad. Pengarna spenderar hon på lyxresor till resmål som New York och Dubai.

Annons

I år har hon rensat kalendern för att få tid till hela åtta semesterresor. Carla Bellucci värdesätter egentid och kommer därför bara ta med sina fyra barn på en av resorna, något som nu väckt ny ilska hos det brittiska folket.

– Det är inte som att jag tar pengar från staten. Det är mitt liv och mina regler, jag har gjort bra ifrån mig ekonomiskt så varför inte belöna mig själv? säger hon till Daily Star.

Carla Bellucci
Carla Bellucci har kallats för ”Storbritanniens mest hatade kvinna”.

Därför reser hon inte med barnen

Fyrabarnsmamman har tröttnat på alla fördomar och Carla Bellucci säger att det främst är kvinnor som kritiserar henna för hur hon lever sitt liv.

– Det stör mig när människor säger att det jag gör är förnedrande. Jag tycker det är mer förnedrande att jobba på ett kontor för 100 kronor i timmen med perversa män som tittar under en kjol.

Annons

Carla Bellucci kommer inte resa ensam på sina åtta semesterresor. Pojkvännen kommer få följa med och avsikten är att bevara eller stärka relationen.

– Det är viktigt att få lite kvalitetstid tillsammans utan några barn. Det enda jag ser är mammor som gör allt för sina barn, vilket är kanon, men de tappar bort sig själva.

Unik inblick i mammans liv: ”Älska eller hata mig”

Carla Bellucci är just nu aktuell i brittiska dokumentärserien Stacey Dooley Sleeps Over, där programledaren Stacey Dooley bor tillsammans med en speciell familj i 72 timmar. Avsnittet kommer att heta ”Storbritanniens mest hatade kvinna?”.

– De kommer få se mitt riktiga jag, älska eller hata mig, jag vill bara att folk ska få se mig för den jag är.

Foto: Instagram

Annons