ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Klimataktivisten bryter tystnaden om relationen med Greta Thunberg

17 dec, 2022 
https://image.hant.se/image-8821053?imageId=8821053&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Sarah Rätzer
Greta Thunberg med Tristan Lundberg på Svenska Hjältar-galan och till höger Tristan Lundberg själv.
Greta Thunberg dök upp på Svenska Hjältar-galan ihop med klimataktivisten Tristan Lundberg.
Nu bryter Lundberg tystnaden om relationen med den världskända aktivisten.
”Vi har jättekul tillsammans”, skriver han till Hänt Nyheter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här rockar Greta Thunberg loss under Climate Live konsertenBrand logo
Här rockar Greta Thunberg loss under Climate Live konserten

Greta Thunberg, 19, dyker sällan upp på offentliga evenemang men på Svenska Hjältar-galan som hyllar svenska vardagshjältar dök hon plötsligt upp. Galan sändes i TV4 på fredagskvällen och som sällskap på galan hade Thunberg Tristan Lundberg, 17, som också är engagerad i klimatrörelsen Fridays for future.

Tristan är engagerad i Fridays for future

”Tillsammans med många andra världen över klimatstrejkar jag för att bilda opinion och pressa våra makthavare att ta de rätta och konkreta besluten för att se till att vi klarar oss genom denna kris vi just nu befinner oss i. En vanlig dag för mig består mycket av sociala medier, prata med människor och nå ut med vårt budskap på det sättet, skriver Lundberg till Hänt Nyheter om sitt engagemang i Fridays for future.

Tristan Lundberg om relationen med Greta Thunberg

Greta Thunberg och Tristan Lundberg kom till Svenska Hjältar-galan tillsammans och fotograferades ihop, vilket skapade spekulationer om att de skulle vara ett par. Nu bryter Tristan Lundberg tystnaden om relationen med Greta Thunberg.

”Jag och Greta är goda vänner och vi har jättekul tillsammans. Greta är en av de snällaste, roligaste och finaste personerna jag känner och vi trivs jättebra med den relationen vi har nu. Vi är bara goda vänner och har inga planer på att bli mer än så, skriver han.

FOTO: Karin Törnblom TT/ Johan JeppssonTT

Annons