ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Katie Pladl gifte sig med sin pappa – då gjorde han det oförlåtliga

02 apr, 2023 
https://image.hant.se/image-8695329?imageId=8695329&width=1320&height=1320&cropw=62.5&croph=62.5&x=15.18&y=7.14
Maja Slobodnik
Katie Pladl och Steven Pladl.
Katie Pladl gifte sig och fick en son med sin biologiska pappa.
Dottern adopterades bort som barn, men fick kontakt med sin biologiska familj igen vid 18-årsålder.
Den förbjudna kärlekshistorian fick ett tragiskt slut när pappan gjorde det oförlåtliga mot dottern och deras son.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paret döms till 10 års fängelse för att ha dansat offentligtBrand logo
Paret döms till 10 års fängelse för att ha dansat offentligt

När Katie Pladl föddes i januari 1998 var hennes biologiska föräldrar Alyssa och Steven inte kapabla att ta hand om henne. Vid åtta månaders ålder adopterades hon bort till en adoptivfamilj i New York där hon spenderade sina första 18 år i livet. 2016 började Katie dock fundera över sin biologiska familj.

Med hjälp av Facebook kunde hon enkelt söka upp sina biologiska föräldrar som var överlyckliga att få kontakt med sin dotter igen efter alla dessa år.

Samma år tog Katie studenten. Planen var att studera vidare på college, men hennes nyfunna föräldrar fick henne på andra tankar. I takt med att hon kom närmare sin biologiska pappa Steven bestämde hon sig för att lämna sin adoptivfamilj bakom sig och flytta in med sin biologiska familj.

Annons

Flytten hem till mamma Alyssa och pappa Steven i delstaten Virginia blev början på en mörk kärlekshistoria som slutade i tragedi.

Exfrun Alyssa om maken Steven Pladl

I augusti 2016 flyttade Katie in hos sina biologiska föräldrar och deras två döttrar, Katies systrar. Bara sex veckor in i den nya boendesituationen började resterande familjemedlemmar reagera på att Katie och hennes pappa Steven betedde sig underligt.

Katie och adoptivföräldrarna.
Katie Pladl lämnade sina adoptivföräldrar Tony och Kerry Fusco för att bo med sina biologiska föräldrar.

Steven hade börjat sova inne på Katies rum, på hennes sovrumsgolv, har Alyssa tidigare berättat för Daily Mail.

Alyssa har vittnat om hur maken utsatt henne för psykisk misshandel under äktenskapet och hur han ofta brusade upp.

– Jag gick alltid som på äggskal, oavsett vilket humör han var på och alla visste att hans humör sällan var gott. Mycket skrik, saker som kastades i golvet, framför våra barn, har Alyssa berättat.

Annons

I november 2016, bara månader efter att dottern Katie flyttat in, valde Alyssa att flytta ut och ansöka om skilsmässa.

Katie och Alyssa med hennes systrar.
Sanningen om Katies och hennes biologiska pappas kärleksaffär avslöjades i dotterns dagbok.

Steven: Katie är inte er syster, hon är er styvmamma

Alyssa hade misstänkt att det pågick något mellan dottern Katie och pappan Steve, men inte förrän i maj 2017 förstod hon hur långt det hade gått. Det var när Alyssa hittade sin yngre dotters dagbok som sanningen uppdagades.

Dottern, som fortfarande bodde kvar i huset med Katie och Steven, hade skrivit att Katie var gravid. I dagboken framkom också att Katie och Steven uppmanat döttrarna till att inte längre kalla Katie för sin syster – utan sin styvmamma.

– Jag blev hysterisk och ringde honom och sa ”Är Katie gravid med ditt barn?” Och han svarade bara ”Jag trodde att du visste. Vi är kära”, har Alyssa sagt till Daily Mail.

När de lagt på luren ringde Alyssa till polisen.

Alyssa och Stevens hus i Virginia.
Katie och Steven bodde kvar i huset i Virginia efter att Alyssa flyttat ut.

Katie Pladl och Steven Pladl gifte sig sommaren 2017

Att inleda en relation med sin pappa är inte olagligt och polisen vidtog inte några åtgärder efter Alyssas samtal. I juli 2017 blev Katie och hennes biologiska pappa Steven man och hustru efter att de ljugit om sitt släktskap och genomfört bröllopet.

Annons

Katies adoptivföräldrar Tony and Kelly Fusco var till och med på plats för vigseln, men menar att de kände sig tvingade att stötta sin Katie.

Katie och Stevens bröllop.
Katies adoptivföräldrar närvarande på bröllopet (syns till höger i bild).

I november 2017 föddes parets gemensamma son Bennett, men bebislyckan varade inte länge. Kort därefter greps Katie och Steven på grund av sin incest. Rätten beslutade att föräldrarna inte fick ha kontakt med varandra och vården av den nyfödda sonen gick till Stevens mamma.

Efter bakslaget flyttade Katie tillbaka till sina adoptivföräldrar.

Ströp nyfödda sonen till döds

Tillbaka hos sina adoptivföräldrar verkade Katie komma på banan igen. Trots rättens beslut valde hon att ringa Steven för att göra slut och häva äktenskapet. Samtalet togs inte emot väl av den biologiska pappan som tappade fattning totalt.

Katie och Steven hos polisen.
Katie och Steven förlorade vårdnaden om sin son och fick inte ha kontakt med varandra.

Den 12 april 2018 hämtade Steven sonen Bennett hos farmor. Han körde tillbaka till det hus som en gång varit incestparets gemensamma hem där han sedan ströp sonen till döds.

Efter att ha dödat sin son åkte Steven hem till Katie och hennes adoptivföräldrar där han väntade tills Katie och adoptivpappan Tony, 56, lämnade huset. Han körde efter dem i sin bil och när de stannade vid ett rödljus sköt han ihjäl dem båda.

Innan Steven tog sitt eget liv ringde han sin mamma och erkände brotten.

FOTO: TikTok

Annons