Jessica gjorde om sig till Barbie – då sa familjen upp kontakten

Jessica

Jessica tog körkortspengarna och opererade brösten.
Nu vill familjen inte ha kontakt med henne.
– Det är så himla tragiskt, säger hon.
0:28

Efter reklamen: 35-åriga Lucy har enorma bröst "Kan inte sova naken"

(0:28)

Slå på ljud

Ända sedan barnsben hade Jessica, 21, varit missnöjd med sin kropp. Hon försökte vara hipp och cool men kunde aldrig leva upp till det. Det korta svarta håret och piercingarna var bara en fasad.

Jessica säger att hon började ta ut svängarna lite mer när hon hamnade i tonåren. Hon körde ofta urringat, men det uppskattades inte av föräldrarna som brukade ge henne en halsduk för att täcka över.

När hon var 17 år gammal hade hon tröttnat rejält på sina stränga föräldrar. Hon flyttade hemifrån, tog pengarna som hon fått för att ta sitt körkort och gjorde sin första bröstoperation.

Jessica

Jessica som 18-åring.

Instagram

Vill ha landets största bröst och läppar

Fyra år senare har Jessica gjort tre bröstoperationer, flera läpp- och rumpinjektioner och en näsoperation. Hon beskrivs som en levande Barbie-docka och har lagt drygt 700 000 kronor på att förändra sitt utseende.

Dagen då Jessica bestämmer sig för att det får vara nog med operationer är långt borta. Det är inte ens säkert den dagen kommer. Jessica, som går under smeknamnet Jessy Bunny, vill göra mycket mer.

– Att ha de största silikonbrösten i Österrike är inte tillräckligt för mig. Jag vill ha de störa läpparna i landet också, säger hon målmedvetet till Daily Mail.

33-åriga Anthony skar av sig näsan – för att se ut som en alien

Familjen vägrar ha kontakt: ”Himla tragiskt”

Jessica har fått betala ett pris mycket dyrare än pengar för sin kroppsliga förvandling. Hennes familj har sagt upp kontakten med henne och hon säger att de vägrar att svara när hon ringer.

– Det är så himla tragiskt. Jag hade älskat att ha kontakt, framför allt med min bror och mina morföräldrar. Jag skriver hela tiden men får aldrig något svar, säger Jessica och fortsätter:

– Jag förstår inte varför de måste bete sig så här bara för att jag ändrat mitt utseende.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: 7-barnsmamman vill se ut som Barbie – opererar sitt kön

LÄS OCKSÅ: Mammans chock när Amber, 26, visar kroppsförvandlingen

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!