Hon har världens största mun – udda julutmaningen: ”Så tacksam”

Sam Ramsdell med över 50 polkakäppar i munnen och till höger spärrar hon upp munnen och håller en pretzel framför sig.

FOTO: Instagram
Sam Ramsdell har världens största mun.
Runt jul när man äter mycket mat brukar hennes vänner utmana henne i att stoppa olika saker i munnen – och i år är utmaningen någonting utöver det vanliga.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snuskpratande soptunnor ”Ah, precis där ja”
0:31

Efter reklamen: Snuskpratande soptunnor ”Ah, precis där ja”

(0:31)

Slå på ljud

Med världens största mun utmanas amerikanskan Sam Ramsdell, 33, ofta att stoppa så många som möjligt av olika saker i munnen. Förra julen var utmaningen att stoppa så många polkagriskäppar i munnen som möjligt.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

”Älskar att driva med mig”

I år har hennes vänner utmanat henne på en minst sagt julig utmaning.

– Mina vänner och familj älskar att driva med mig och älskar att spela spelet "Kan Sam få plats med det i (hennes) mun? Vanligtvis finns det någon sorts julrelaterad utmaning. I år skämtade mina vänner om att jag skulle försöka stoppa en hel julgran i munnen, säger Sam till Daily Star.

Men den skämtsamma utmaningen är inte någonting Sam kommer ta sig an. Hon är i stället inne på en mer matrelaterad utmaning. Nämligen sitt favoritsnacks, sin mammas världsberömda chokladjordnötssmörbollar.

– Jag borde se hur många av dem jag får plats i min mun – jag älskar godis!, säger hon till tidningen.

Sam visar upp höjden på sin mun.

Sam visar upp höjden på sin mun.

FOTO: CNN
Sam visar upp bredden på sin mun.

Sam visar upp bredden på sin mun.

FOTO: CNN

Men hur många centimeter plats finns det då för smörbollarna i Sams mun? Jo enligt Guiness rekordbok är Sams mun hela 14,5 centimeter bred från sida till sida och 6,5 centimeter hög från topp till botten.

Vände komplexet till en fördel: ”Så tacksam”

Sam lägger regelbundet ut videor där hon stoppar in olika saker i munnen på sin Tiktok där hon har över 3 miljoner följare. Ett koncept hon har är att stoppa in en sak i en enda stor tugga, såsom en baguette eller en stor croissant.

Från början hade Sam komplex för sin stora mun men nu har hon vänt på det hela och utnyttjar den som en tillgång.

– Jag är så tacksam att jag får göra det jag älskar nu, tack vare min gigantiska mun. Jag får skapa innehåll och vara kreativ, prova fantastisk mat och smörgåsar, resa och göra mina livekomedishower som jag drömt om att göra hela mitt liv, säger hon.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN