hemska händelser

Höggravida Laura, 31, blev dödad av sin 2-åriga son – sköts i ryggen

Höggravida Laura, 31, blev dödad av sin 2-åriga son – sköts i ryggen

FOTO: Facebook
Laura, 31, lyckades själv att ringa till polisen efter att hon blivit skjuten i ryggen.
Larmoperatören som tog emot samtalet trodde inte sina öron när den höggravida mamman berättade vad som hade hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Efter rättegången i Tove-fallet: ”Jobbigaste målet jag haft”
0:28

Efter reklamen: Efter rättegången i Tove-fallet: ”Jobbigaste målet jag haft”

(0:28)

Slå på ljud

31-åriga Laura Ilg var hemma med sin 2-åriga son när den mycket, mycket hemska olyckan ägde rum. Den höggravida mamman skulle föda sitt andra barn en månad senare, men tragiskt nog blev det aldrig så.

Hennes make Alek Ilg, 28, var på jobbet när han fick ett mycket olustigt telefonsamtal. Hans fru skrek att hon blivit skjuten i ryggen... av parets 2-åriga son. Pojken hade hittat sin pappas pistol i föräldrarnas nattduksbord och började leka med den – sedan avfyrade han av misstag ett skott rätt i ryggen på sin mor.

Fick utföra akut kejsarsnitt

Norwalk Police Department fick in larmet kl. 13.15 och en patrull åkte då hem till familjen. På ovanvåningen hittade de Laura, den 2-åriga sonen och det laddade vapnet. Mamman var vid tillfället vid medvetande och hon fördes till Fisher-Titus Medical Center i Ohio.

Gravida mamman Laura sköts av sin son och dog senare på sjukhuset.

Gravida mamman Laura sköts av sin son och dog senare på sjukhuset.

FOTO: Facebook

Läkarna försökte att genomföra ett akut kejsarsnitt för att rädda barnet i magen. Dessvärre var den ofödda sonen redan död och bara tre timmar senare dog även mamman Laura.

”Förblir mitt livs kärlek”

Hon hade tidigare berättat för polisen att maken förvarade sin pistol i nattduksbordet som vanligtvis var låst. Men denna gång var det olåst. Sonen hade fått tag på vapnet medan hon tvättade kläder. Hon sa också att sovrummet ofta brukade vara låst och att de använde flera säkerhetsgrindar för att hålla honom borta från Aleks vapen.

Laura med maken Alek.

Laura med maken Alek.

FOTO: Facebook

Polisen hittade även två olika gevär på andra ställen i hemmet.

Om ni inte har hört det än så omkom Laura och vår ofödda son Talisen i fredags. Det finns inga ord för den smärta och den förlust jag känner. Hon var, är och förblir mitt livs kärlek”, skriver maken Alek på Facebook.

FOTO: Facebook

FRÅN FÖRSTASIDAN