Föräldrarna får hård kritik efter intima filmer på Onlyfans

Courtney Ann och Nick med sina två döttrar

Courtney Ann och Nick tjänar miljoner på Onlyfans.
Nu får de hård kritik från släktingar – och flera anser att de är dåliga förebilder till tonårsdöttrarna.
– Vi är en helt vanlig familj, säger Courtney Ann.
Mannen stjäl en orm – stoppar kungspyton innanför byxorna
Slå på ljud

Courtney Ann, 38 och Nicks, 41, beslut att tjäna pengar på sexsajten Onlyfans har skapat rabalder. Kritiken handlar mestadels om att paret från Texas är föräldrar till två döttrar i åldrarna 16 och 13 år.

Kontot består av lättklädda bilder och videoklipp på Courtney Ann, som är tagna av maken Nick. Besökarna måste betala pengar för att ta del av innehållet och paret tjänar hela 350 000 dollar, cirka tre miljoner kronor, om året.

Men det spelar ingen roll i kritikers ögon. De anser att Courtney Ann och Nick är dåliga förebilder till sina barn. I en intervju med Jam Press säger Courtney Ann att de fått ta emot flera elaka kommentarer den senaste tiden.

Courtney Ann om alla sexrykten

Bland annat skriver folk att barnen kommer växa upp med en skev syn på världen.

– Jag har fått kommentarer och meddelanden från personer som säger att de skulle skämmas ihjäl om de var mina barn, säger Courtney Ann till Jam Press, enligt New York Post.

Enligt Courtney Ann och Nicks så drar de in mer pengar på en månad än vad de brukade göra på ett helt år tillsammans. Men framgångarna på Onlyfans har haft ett högt pris. I grannskapet sprids det rykten om att de anordnar vilda sexorgies i hemmet.

– När min bästa är hemma hos oss, och lägger upp inlägg på sociala medier om att hon är här, så får hon flera meddelanden av folk som frågar om hon har sex med mig och Nick. En annan vän fick frågan hur det är hemma hos oss och om det stämmer att vi har sexfester och går runt nakna.

Familjens kritik: ”Släktingar som dykt upp”

Courtney Ann och Nick bor i Fort Worth, Texas, och brukar spela in i hemmet medan barnen pluggar i rummet bredvid. Släktingar till Onlyfans-paret har också varit kritiska till beslutet.

– Vi har definitivt fått elaka kommentarer från folk som känner oss. Jag har haft släktingar som dykt upp vid huset och skrikit att jag gör porr och borde skämmas.

Tonårsbarnen är medvetna om vad föräldrarna tjänar pengar på. Enligt Courtney Ann tycker barnen att det är ”roligt och galet” att folk har åsikter om vad de gör. Hon delar den bilden.

– Bara för att en kvinna är sexig eller sexuell tror folk att de är en dålig mamma, men att känna sig sexig och vara stolt över det stärker och lyfter dig.

Courtney Ann och Nick

Courtney Ann och Nick brukar filma och ta bilder till Onlyfans när barnen pluggar i rummet bredvid. Courtney Ann har över en miljon följare på Instagram.

Instagram

Tillbringar mer tid med barnen: ”Helt vanlig familj”

Courtney Ann jobbade tidigare som städerska och tjänade inte i närheten av vad hon gör nu. Hon säger att framgångarna på Onlyfans har gjort henne till en bättre mamma.

Pengarna gör att hon kan tillbringa mer tid med familjen och åka på semester. Hon har även råd att hemskola barnen.

– När de håller på med sina skoluppgifter tränar vi, filmar och gör andra ärenden. Efter jobbet brukar vi hänga tillsammans och göra vad vi vill. Vi simmar, lagar mat, spelar spel och tittar på film i vårt mediarum. Vi är en helt vanlig familj.

Nick, Courtney Ann och tonårsdöttrarna

Nick, Courtney Ann och tonårsdöttrarna. Tack vare framgångarna på Onlyfans har Courtney Ann och Nick mer tid över. ”Vi är en helt vanlig familj”, säger Courtney Ann.

LÄS OCKSÅ: Pandemihjälten sparkades efter upptäckten – tjänar miljoner

LÄS OCKSÅ: Hon säljer porr för att betala av Djurfront-ledarens skadestånd

Foto: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN