breakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreaking

Emile, 2, försvunnen i 10 dagar – nya misstankarna mot familjen

18 jul, 2023 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Emile, 2, försvunnen i 10 dagar – nya misstankarna mot familjen: ”Lukt…”
Tvååriga Émile har varit försvunnen i 10 dagar.
Nu har flera teorier kommit upp till ytan – bland annat mot föräldrarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

21-årige kvinnan från Vetlanda hittad död: ”Det är kluvet”
21-årige kvinnan från Vetlanda hittad död: ”Det är kluvet”

Sedan den 8 juli har den tvååriga pojken Émile varit försvunnen. Han försvann från sina morföräldrars hem i albyn Vernet, som ligger beläget i sydöstra Frankrike.

Pojken försvann precis innan morföräldrarna och pojken skulle ge sig ut på en åktur till ett närbeläget berg. Men innan avfärd var pojken plötsligt försvunnen.

En enorm sökinsats har pågått. Polis, med sökhundar, helikopter och frivilliga har sökt på den franska landsbygden efter tvåringen.

Inga spår har hittats. 10 dagar har gått.

Under onsdagskvällen avbröts sökandet. Nu undersöker polisen ett flertal olika tänkbara scenarion som kan förklara pojkens mystiska försvinnande.

Allt från mord, kidnappning och en ren olycka undersöks.

– Alla teorier är aktiva. Ingenting har uteslutits, säger den lokala åklagaren Rémy Avon, enligt Daily Mail.

Annons

”Attack mot utlänningar”

Enligt källor till den brittiska tabloiden ska polisen undersöka föräldrarnas bakgrund. Tidningen skriver att den 26-åriga pappan 2018 greps av polis efter en ”attack mot utlänningar”.

Pappan ska under den tiden varit aktiv i den fascistiska rörelsen Bastion Social – och andra högerextrema organisationer.

Under senare år har både pappan och mamman ställt upp som kandidater i det lokala valet i Marseille, som familjen är ifrån, för Éric Zemmours parti Reconquête.

– Naturligtvis granskas denna bakgrund. Det kan vara så att en kidnappning är kopplad till politiska fiender, säger en utredare enligt Daily Mail.

”Misstänkt lukt”

Tv-kanalen BFMTV rapporterar att källor inom utredningen nu ser över ett område, en bergsdal, där en ”misstänkt lukt” har känts av.

Enligt tv-kanalen ska det handlat om brandrök. Ingen koppling till försvinnande har ännu gjorts däremot.

Polisen håller på med ett flertal undersökningar runt omkring i La Vernet. Allt för att reda ut ett flertal frågetecken. Ett flertal personer eftersöks dessutom, menar kanalen.

FOTO: SKÄRMDUMP

Annons