donald trump

Efter Donald Trumps otrohetsskandal – syns med frun Melania igen

Melania och Donald Trump.

FOTO: Twitter/TT
För första gången sedan åtalet kom syns Donald Trump tillsammans med frun Melania igen.
Under påskhelgen syntes paret äta brunch ihop.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Donald Trump: ”Trodde aldrig det kunde hända i USA”
0:55

Efter reklamen: Donald Trump: ”Trodde aldrig det kunde hända i USA”

(0:55)

Slå på ljud

Efter tio dagars tystnad har Melania Trump, 52, klivit ut i ljuset igen.

Det var i början av förra veckan som USA:s förre president Donald Trump, 76, åtalades på 34 punkter som alla rör bokföringsbrott.

Åtalspunkterna handlar bland annat om att Donald Trump haft sexuella relationer med tre kvinnor och sedan, i samråd med sin dåvarande advokat Michael Cohen, betalat för deras tystnad. En av kvinnorna är porrskådespelaren Stephanie Clifford, även känd som Stormy Daniels.

Donald Trump blir den första amerikanska presidenten att dras inför rätta och sedan beskedet kom har frun Melania Trump inte synts till.

Men under påskhelgen syntes paret tillsammans igen, skriver Mirror.

Syntes tillsammans efter tio dagar

Att Melania Trump varit frånvarande under makens tuffa tid har inte undgått någon. Hon valde att inte närvara i rätten när Donald Trump åtalades på tisdagen förra veckan. Hon var heller inte på plats när ex-presidenten höll tal i hemmet i Mar-a-Lago senare på kvällen.

Donald Trump hyllade sin familj för stödet, men utelämnade frun Melania helt.

Nu visar bilder och videor att paret har återförenats igen för att fira påsk. På söndagen syntes de äta brunch tillsammans på en restaurang nära hemmet i Florida.

Vid ett privat bord satt de avskilda från de andra restauranggästerna. Ett rött sammetsrep såg till att ingen kunde närma sig Donald Trump och frun.

Årlig påsktradition

Att äta påskbrunch är en tradition som Melania och Donald Trump har. Restaurangen bjuder varje år in till ett stort påskfirande med äggjakt och en buffé med ostron, räkor och champagne.

Källor som också befann sig på restaurangen vittnar om att paret pratade på i vanlig ordning.

Donald Trump syntes ta flera bilder på sig själv som senare laddades upp på sociala medier.

”Hon kommer att stå vid sin mans sida, som hon alltid gör”

En före detta vän till Melania Trump har tidigare sagt att trots otrohetsskandalen så kommer frun att stanna vid Donald Trumps sida.

– Självklart vet hon om Donalds affärer, hon vet allt. Men hennes tystnad är hennes värdighet. Hon kommer att stå vid sin mans sida, som hon alltid gör. Jag tror inte att Melania är förödmjukad av hans affärer – men hon är arg, sa tidigare vännen Stephanie Winston Wolkoff till Paige Six.

FOTO: Twitter/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN