fascinerande liv

David hade bokat semesterboende – stora chocken när han såg det

David Holtz

David Holtz hade bokat ett rum inför sin semester i London.
Men när han kom dit och fick se vad det var han hade bokat fick han en total chock.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Luftballong börjar brinna – kraschar in i bostadshus
0:26

Efter reklamen: Luftballong börjar brinna – kraschar in i bostadshus

(0:26)

Slå på ljud

Professorn David Holtz från Kalifornien i USA hade bokat ett semesterboende via tjänsten Airbnb inför sin semester i London.

Redan när han skulle boka blev han lite tveksam till boendet då det inte fanns några recensioner. Men han tänkte inte mer på det förrän han anlände till den brittiska huvudstaden. Något New York Post rapporterat om.

Chocken när han kom till London

För när David Holtz anlände till sin semesterbostad fick han en smärre chock. Boendet han hade hyrt var ett vanligt badrum med en säng i som hade ställt in bredvid toaletten.

”Den där känslan när du kommer till ditt Airbnb och inser att hela utrymmet i grunden bara är ett stort badrum som hyresvärden har satt en säng i”, skrev David Holtz på Twitter, som har fått över 12,5 miljoner visningar.

På bilder som den amerikanska professorn visar upp kan man se att hans semesterboende alltså är ett kaklat badrum med en säng i som bara står några centimeter från toaletten. Och både dusch och handfat står mitt emot sängen.

Svaret från Airbnb

Efter upptäckten valde professor att kontakta Airbnb, som sa att de skulle undersöka det, men har hittills inte kommit återkommit.

Han har också skrivit till företaget på Twitter men har inte fått kontakt. Enligt New York Post har dock företaget svarat tidningen följande:

”Vårt kundserviceteam har varit i kontakt med den här gästen för att ge support. Vi uppmuntrar gäster att granska alla bilder, såväl som beskrivningen och recensionerna, innan de bokar en vistelse”.

Så här i efterhand kan David Holtz själv skämta om händelsen.

”Efter att ha sovit i två nätter en fot från en toalett, är jag redo att sova i 26 nätter i fijis djungel”, skriver han.

Och följarna skämtar tillbaka.

”Du har allt du behöver inom räckhåll”, skämtade en person på sociala medier.

FOTO: Twitter/Facebook

FRÅN FÖRSTASIDAN