familj

Brenda, 36, skickade sms till fel person – gifte sig med mottagaren

Brenda skickade sms till Isaiah av misstag – i dag är de gifta och har sex barn.

FOTO: SWNS
Ett felskickat sms visade sig bli Brendas bästa misstag någonsin.
Bara ett halvår senare hände någonting riktigt oväntat.
– Det var ödet, säger hon enligt brittiska Metro.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kärleksfulla parets kyss krossar butikens glasrutor
0:32

Efter reklamen: Kärleksfulla parets kyss krossar butikens glasrutor

(0:32)

Slå på ljud

Alla har vi väl råkat skicka ett sms eller meddelande till fel person vid något tillfälle. Men det är inte alla gånger man får ett svar tillbaka.

I augusti 2009 skulle Brenda Stearns, 36, skriva till sin systers kompis, men numret hon knappade in ledde till någon helt annan. Den fyra år äldre Isaiah, 40, blev säkerligen förvånad när ett bibelcitat som handlade om att sätta andra människor först landade i hans inkorg, men eftersom han liksom Brenda var en hängiven kristen valde han att svara: ”Amen till det, vem är det här?”.

Ringde upp henne dagen efter

Trots att det skiljde drygt 96 mil mellan Brenda, som bodde i Georgia, och Isaiah, som arbetade som börsmäklare i Ohio, fortsatte paret att hålla kontakten. Isaiah ringde faktiskt upp Brenda redan efterföljande dag.

En bild tagen tidigt i deras förhållande, strax efter att de hade träffats.

En bild tagen tidigt i deras förhållande, strax efter att de hade träffats.

FOTO: SWNS

– Först kände jag mig inte helt bekväm med det eftersom jag aldrig träffat honom. Jag svarade inte med flit. Men omedvetet hoppades jag att han skulle lämna ett meddelande i röstbrevlådan så jag kunde höra hans röst – han lät så äkta och genuin så jag ringde tillbaka till honom, berättar Brenda för Metro.

– Jag sökte aktivt efter en relation men kunde inte hitta rätt person. När jag sen fick Brendas meddelande så läste jag bibelversen och startade en konversation. När vi hade pratat i två-tre veckor så insåg jag att jag gillade henne och ville lära känna henne bättre. Det är inte möjligt att det här hände av en slump, säger Isaiah.

Paret har nu varit tillsammans lite mer än 13 år.

Paret har nu varit tillsammans lite mer än 13 år.

FOTO: SWNS

Paret fortsatte att prata i några veckor, men Brenda var fortfarande lite osäker på att träffa honom. Då hon insåg att Isaiah bara bodde en dryg timme från hennes mamma skickade hon honom på ”dejt” med sin mamma och sin syster i stället, för att de skulle få chansen att möta och bedöma honom. Hon frågade sedan hur bra han var, på en skala 1-10.

– Min mamma tog en kort paus och sade sen: ”11 – du kommer att gifta dig med honom”, berättar Brenda.

Slutade på sitt jobb för att träffa Isaiah

Sagt och gjort. Paret kom överens om att ses i december 2009. Brendas mamma i Ohio hade till och med föreslagit att de skulle bjuda in Isaiah till dem för att fira jul. Men bara dagar innan Brenda skulle resa hem till familjen sade hennes chef att hon skulle tvingas vara kvar för att jobba. Då sade Brenda upp sig. Hon hade på känn att mötet med Isaiah skulle komma att förändra hennes liv.

Redan under det första mötet slog det kärleksgnistor om Brenda och Isaiah. Det visade sig vara en otrolig matchning. På alla hjärtans dag 2010 – ett halvår efter att de först började skriva till varandra – friade han till henne. De gifte sig i juni samma år och nu har de sex barn ihop.

– Jag har alltid velat vara mamma – jag älskar barn så mycket. Vi försökte skaffa barn ganska omgående och två månader senare var jag gravid, säger hon.

Isaiah och Brenda tillsammans med fem av deras sex barn. Minstingen Ezra syns på bilden i mitten.

Isaiah och Brenda tillsammans med fem av deras sex barn. Minstingen Ezra syns på bilden i mitten.

FOTO: SWNS

”Glad att han var utvald för mig”

Nu har de barnen Victoria, 11, Veronica, 10, Samuel, 9, Vanessa, 7, Benjamin, 4, och Ezra, 1. Hemmamamman Brenda säger att de ofta berättar för barnen om hur de träffades och att de tycker att det är en fantastisk historia. Äldsta dottern Victoria hoppas till och med att detsamma händer henne i framtiden.

– Jag tror att det var meningen att han skulle få mitt meddelande och att vi skulle bli tillsammans. Det var ödet som förde oss samman. Även om jag fantiserade ihop en drömman skulle han inte komma i närheten av Isaiah. Han gör mig till en bättre person. Jag är så glad att han var utvald för mig, säger Brenda.

FOTO: SWNS

FRÅN FÖRSTASIDAN