kärlek och förhållanden

62-åringens kamp för att få barn med 25-åriga maken – är inne på tredje försöket

Cheryl och Quran tillsammans. Skärmdumpar från TikTok.

FOTO: TikTok
Trots en åldersskillnad på 37 år är paret fast beslutna – de ska få ett barn tillsammans.
På TikTok avslöjar de nu att de för tredje gången gör ett försök med en surrogatmamma.
– Förhoppningsvis är det positivt den här gången, skriver 62-åringen.

Cheryl McCain, 62, och hennes make Quran, 25, gifte sig fem månader efter första dejten. I början av september firade de sin ettåriga bröllopsdag och under sommaren påbörjade de sin resa för att få ett barn tillsammans.

Cheryl har sedan tidigare sju barn, men trots att hon närmar sig ålderns höst vill hon ha ett åttonde med sin nya flamma, skriver The Sun.

”Lyssna inte på hatarna”

Paret har blivit virala på TikTok där följarna kan följa parets resa. Eftersom att Cheryl är för gammal för att skaffa barn på naturliga vägar har paret vänt sig till en surrogatmamma – två gånger utan framgång.

Nu avslöjar Cheryl på sin TikTok att paret ska försöka en tredje gång. Och beskedet möts av hat.

I flera klipp på 62-åringens TikTok besvarar hon hatfulla kommentarer om hennes ålder. Många anser att hon är för gammal och att parets åldersskillnad är olämplig.

Men bland allt hat syns kärleken spira mellan de två. I flera klipp syns paret, dansa, skratta och visa kärlek för varandra. Och det finns en del följare som ser parets lycka.

”Jag vill bara säga, lyssna inte på alla hatarna”, skriver en.

”Ni älskar varandra och det är det enda som spelar roll”, kommenterar en annan.

@oliver6060

We’re soul mates @kingqurannewpage this has been my best Relationship Friendship and Marriage I love you with every fiber King 😘💕🥰

♬ Fall in Love With You - Montell Fish

7 barn och 17 barnbarn

Cheryls är en erfaren mamma med sju barn och hela 17 barnbarn. En del av kommentarerna på hennes TikTok-konto påpekar att hennes barnbarn kommer att vara äldre än hennes eget barn om de lyckas med graviditeten.

Paret räds dock inte för det. De hoppas att det tredje försöket kommer bära frukt och att de äntligen är på väg mot ett gemensamt barn.

FOTO: TikTok

FRÅN FÖRSTASIDAN