11-barnsmamman Veronicas dotter Victoria ska bli mamma: ”Så kul”

Veronica Merritt

Veronica Merritt, 35, från New York blev gravid som 14-åring.
Nu väntar hon sitt tolfte barn – och kommer inom kort bli mormor.
– Jag är helt överlycklig att få dela en graviditet med min dotter, säger hon.
Paret fick 20 barn på ett år – så lever de idag
Slå på ljud

Veronica Merritt, 35, blev viral när hon delade med sig av sin mammahistoria på TikTok. Hon blev gravid för första gången när hon var 14 år. Då gick hon fortfarande på High School.

I dag är hon mamma till elva barn och är just nu gravid med sitt tolfte barn. Nu är även hennes äldsta dotter Victoria, 21, gravid och inom kort kommer Veronica bli mormor för första gången.

Nyheten delar hon med sig av på Instagram och avslöjar att barnbarnet kommer födas med bara en månads mellanrum från hennes tolfte barn.

Veronica Merritt med dottern Victoria

Veronica Merritt blev gravid med dottern Victoria Merritt när hon var 14 år gammal. I dag är hon mamma till elva barn och ett tolfte på väg. Hon kommer också inom kort bli mormor för första gången.

Instagram

Veronica om dotterns graviditet: ”Helt överlycklig”

För Veronica är det en dröm som går i uppfyllelse och hon kan knappt ta in att hon får dela en graviditet med sin äldsta dotter. Veronicas dotter väntas föda den 25 april och Victorias den 11 juni.

– Jag är helt överlycklig att få dela en graviditet med min dotter. Jag har aldrig fått tvillingar så det känns kul att få bebisar i samma ålder i hemmet så jag kan klä dem i matchande kläder, säger Veronica Merritt i en intervju med Fabulous Digital, enligt The Sun.

Att bli mormor som 35-åring är något som Veronica bara ser fram emot.

– Ska jag vara ärlig så tror jag att jag är mer uppspelt över min dotters graviditet än vad jag varit med mina egna! Att bli mormor ska bli så kul och det är så fantastiskt att jag får dela den här resan bredvid en av mina favoritpersoner i världen.

Veronica drabbad av njursjukdom

Förutom Victoria är Veronica mamma till Andrew, 16, Adam, 15, Mara, 13, Dash, 12, Darla, 10, Marvelous, 8, Martalya, 6, Amelia, 4, Delilah, 3, och Donovan, 1.

Pappan till de två äldsta barnen har hon separerat med. De resterande nio barnen har hon fått med maken Marty, 37.

På TikTok har Veronica delat med sig av familjelivet och också berättat att hon lider av en njursjukdom som gör att hon inte kan ta några preventivmedel.

– Några av mina barn var planerade, men jag kan inte ta preventivmedel på grund av min sjukdom eftersom jag då kan få blodproppar.

Utesluter inte fler barn: ”Skulle vilja ha sex till”

Man kan konstatera att Veronica älskar barn. Trots att hon bara är 35 år gammal, har hon totalt varit gravid i åtta och ett halvt år.

Hon kan även tänka sig att skaffa fler barn. Får hon drömma fritt låter siffran 17 som ett rimligt nummer.

– Jag har inte uteslutit att skaffa fler barn. Jag skulle vilja ha sex till.

LÄS OCKSÅ: Jessica Alvarez blev mamma som 16-åring: Folk tror vi är tvillingar

LÄS OCKSÅ: Satu fick höra att hon inte kunde bli gravid – nu har hon tio barn

Foto: TikTok, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN