Nu visar Kenza upp bröllopsvideon – som rör följarna till tårar

Nu visar Kenza upp bröllopsvideon – som rör följarna till tårar
I somras blev Kenza Zouiten och Aleksandar Subosic man och hustru. Nu har hon, äntligen, postat en video från bröllopet!
Annons

Det var i somras som bloggaren och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 26, gifte sig med Aleksandar Subosic, 33, på Rånäs slott utanför Stockholm. Av bilder att döma har vi kunnat se att bröllopet i dagarna tre var sagolikt. Och nu, månader efter bröllopet, har Kenza lagt ut deras bröllopsvideo. Ja, även den är helt sagolik, och fylld med så mycket kärlek.

Annons

Åh, äntligen! Som jag längtat efter att få posta vår bröllopsvideo. Eller ja, den korta versionen. Vi får även en lång variant från hela helgen, med vår vigsel och löften, alla tal etc. Men den väljer vi att hålla för oss själva”, skriver Kenza på sin blogg, och fortsätter:

Annons

Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser videon. Spricker av kärlek till min man, vår familj och alla vänner. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag bara vill göra om detta igen, spola tillbaka tiden till just denna dag. Bästa dagen i mitt liv!

Kärlek hittar vi även bland kommentarerna i kommentarsfältet. Videon verkar inte ha lämnat ett öga torrt.

”Men alltså, SÅ fint! Blev alldeles tårögd. Har följt dig i flera flera år (sedan du hade sjalar på dina väskor) haha. Är så glad för din skull att du hittat mannen i ditt liv! Grattis till er!”, skriver en.

”Ok jag storbölar! Gud vad vackert, önskar er ALL lycka i hela världen, ni verkar underbara!”, skriver en annan.

”Så vacker film och all kärlek exploderar genom skärmen rakt in i hjärtat! Till och med en tår trillade ner för kinden pga all härlig energi! All lycka till er i framtiden!”, skriver ännu en.

SE BRÖLOPPSVIDEON HÄR:

Foto: IBL, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…