Nu är det klart – One Direction splittras och fansen är i uppror

Nu är det klart – One Direction splittras och fansen är i uppror
Nyheten om att det populära pojkbandet One Direction går skilda vägar har orsakat ramaskri bland fansen. "Jag kommer aldrig att bli lycklig igen", skriver ett uppgivet fan på Twitter.
Annons

Det populära pojkbandet One Direction tar sin första ”paus” i musikskapandet sedan starten i ”The X Factor” 2010, skriver The Sun. Efter att gruppens femte album släpps i mars 2016 går medlemmarna skilda vägar.

Annons

Orsaken till ”pausen” ska vara att Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson and Niall Horan vill satsa på olika soloprojekt. Redan den första mars i år lämnade den populära bandmedlemmen Zayn Malik gruppen och i juni spekulerade folk i branschen om One Direction var nära att upplösas.

One Direction splittras.
One Direction splittras. Foto: All Over Press

Men nu står det alltså klart att det populära pojkbandet splittras.

– Killarna har hållit ihop i fem år vilket är helt otroligt för vilket pojkband som helst, säger en initierad källa till The Sun.

– Det är absolut inte någon osämja mellan dem och alla är 100 % delaktiga i beslutet.

One Directions PR-team vill inte kommentera uppgifterna. Däremot gör inte fansen annat än att kommentera uppbrottet. Responsen på faktumet att det kanske är slutturnerat för One Direction har i princip orsakat supertrauma för flera fans som tar ut sin sorg på Twitter, medan andra :

Skärmavbild 2015-08-24 kl. 10.25.12

Skärmavbild 2015-08-24 kl. 10.25.22

Skärmavbild 2015-08-24 kl. 10.25.33

Ja, det är inte lätt alla gånger.

Andra läser också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…