LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolas dotter Zoe Häggkvists stora utseendeförändring – bilderna visar

28 dec, 2023 
Linn Seipel
zoe häggkvist med mamma carola
Carolas dotter Zoe Häggkvist verkar onekligen tycka att det är kul att piffa med hår, kläder och smink!
Nu visar hon upp flera stora utseendeförändringar från året som gått.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”Brand logo
Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”

Zoe Häggkvist, 14, är Carola Häggkvist, 56, dotter efter att artisten adopterat henne år 2012. Carolas ex Jimmy Källqvist, 53, har kommit att bli som en fadersfigur för Zoe, och hon har också sin halvbror Amadeus Sögaard, 25, som Carola har tillsammans med exmaken Runar Sögaard.

Carola och dottern Zoes flytt till Stockholm – sålt huset i Steninge slottsby

Zoe börjar växa upp men är fortfarande tonåring och bor hemma med mammas Carola. Nyligen har de bytt ut det lantliga livet i Steninge slottsby mot en lägenhet inne i stan, ett beslut dottern verkar trivas med.

Annons

”Hurra. Äntligen! Nu har jag blivit Stockholms bo igen. Då måste jag köpa tårta på ’fältan’. Och har man glömt brödrosten i flytten så får man använda stekpannan! Det gick ju jätte bra. Zoe ville sova i lägenheten samma dag vi fick nycklarna så det var bara att ta kaffemaskinen under armen och det allra viktigaste och proppa in allt i bilen på väg till skolan och en stor fotografering för mig samma dag”, skrev Carola då på Instagram.

zoe häggkvist

Zoe Häggkvists utseendeförändringar – under 2023

På både mammas sociala medier och sina egna kan man då och då skymta Zoe, som verkar tycka det är kul med utseendeförändringar. I somras kunde vi bland annat se henne i en lång hårförlängning i platinablond färg uppsatt i flätor.

Annons
zoe häggkvist

Nu i årets slut är hon brunett igen, med långt vågigt hår. På sin TikTok har hon nu lagt upp ett klipp där hon visar hur hon såg ut i början på året – och i slutet. Och klart står att hon verkligen ser ut att ha vuxit mer än ett år!

zoe häggkvist

Ett klipp från längre bak kan vi också se den vackra lilla tjejen testa ett par blåa linser!

Annons
zoe häggkvist
Annons

FOTO: Stina Stjernkvist / SvD / TT, TikTok

Annons