LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zoe-Fay Browns oro för sonens hälsotillstånd: ”Hjälp!”

18 nov, 2023 
Linn Seipel
zoe fay brown och oliver ingrosso med sonen kali
Att vara förstagångsförälder är inte helt lätt!
Nu uttrycker Zoe-Fay Brown sin frustration för sonen Kalís snabba utveckling.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sigBrand logo
Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sig

Zoe-Fay Brown, 29, är flickvän till musikproducenten och krögaren Oliver Ingrosso, 33. I september fick de sitt första barn tillsammans, sonen Kalí Ennio Brown Ingrosso. Om de hade fått en dotter hade de döpt henne efter Olivers stora barndomsidol, har han tidigare berättat i podcasten Inga beigea morsor.

– Den ska heta Obi efter Obi wan kenobi. När jag var liten hade jag typ två idoler, det var Batman och Obi wan kenobi. Obi wan kenobi är från Star wars. När jag sa det till henne första gången så sa hon ja. Jag trodde hon skulle rata det rakt av. Men hon sa ”ja på en tjej”, jag bara ”vad i helvete pratar du om egentligen” sen tänkte jag på det i två minuter och bara det är typ ännu bättre på en tjej, sa Oliver då.

Annons

Men nu blev det alltså en liten Kalí, och hela klanen Wahlgren Ingrosso har vid flera tillfällen uttryckt sin glädje över familjens nytillskott. Och fler kommer det nog att bli. Kort efter födseln av sonen skrev nämligen Zoe ”Skapade min egen bästis och nu vill jag göra 10 till”, i ett inlägg på Instagram.

Zoe-Fay Browns frustration med sonen Kalí – tidiga utvecklingen

Men att vara förstagångsförälder innebär också en hel del tankar och funderingar! Nu lägger hon upp en story där hon uttrycker en oro kring sonens tidiga utveckling.

zoe-fay brown sonen kali fått tänder

”Hjälp, jag tror att min son håller på att få tänder! Han är alltså 10 veckor”, skriver hon följt av en emoji som ser frustrerad ut.

Men det finns inga skäl till oro Zoe, i alla fall om man kan lita på Folktandvården. På deras hemsida skriver de:

”Barns tänder börjar utvecklas i mammans mage, redan under graviditeten. Det händer till och med att barn föds med synliga tänder i munnen.”

Däremot är det vanligaste att de första tänderna dyker upp mellan ett halvår till åtta månader, skriver tandläkarna på samma sajt. Så vi förstår att du blir fundersam, Zoe!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons