LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Oliver Ingrossos namnval till bebisen – väntar barn med flickvännen Zoe

06 apr, 2023 
Oliver Ingrosso och Zoe
Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown ska bli föräldrar.
Nu avslöjar Oliver vad bebisen ska få för namn och det är minst sagt ovanligt.
– Jag trodde hon skulle rata det rakt av, säger Oliver i podcasten Inga beigea morsor.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om nomineringen: ”Det vore sinnessjukt”Brand logo
Bianca Ingrosso om nomineringen: ”Det vore sinnessjukt”

Pernilla Wahlgrens, 56, äldsta son Oliver Ingrosso, 33, ska bli pappa. Det bekräftade han i podcasten Inga beigea morsor under torsdagen.

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, sa han om den stora familjelyckan.

Det är tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown som Oliver nu väntar sitt första barn. Drömmen om att bli pappa är något Oliver alltid har haft, det berättar han också i poddavsnittet.

Oliver Ingrosso avslöjar namnvalet för bebisen – det ska barnet heta

I nuläget är Zoe i vecka 18 vilket innebär att hon närmar sig att vara halvvägs gången, men än vet inte paret om de väntar en flicka eller pojke. Däremot har de redan kommit överens om ett namn.

Annons

– Har ni bestämt det?, säger Ellinor Löfgren i avsnittet.

– Ja, svarar Oliver.

– Vad ska bebisen heta?, frågar Ellinor.

– Den ska heta Obi efter Obi wan kenobi. När jag var liten hade jag typ två idoler, det var Batman och Obi wan kenobi. Obi wan kenobi är från Star wars. När jag sa det till henne första gången så sa hon ja. Jag trodde hon skulle rata det rakt av. Men hon sa ”ja på en tjej”, jag bara ”vad i helvete pratar du om egentligen” sen tänkte jag på det i två minuter och bara det är typ ännu bättre på en tjej, säger Oliver.

Enligt SCB är det 35 män i Sverige som har Obi som förnamn och endast fyra kvinnor. Så det är onekligen ett ovanligt namn Oliver och Zoe-Fay har valt.

Bianca Ingrossos första ord om Olivers bebislycka

Det är inte bara Oliver och Zoe-Fay som längtar efter bebisen. Lillasyster Bianca Ingrosso, 28, har också uttryckt sin stora lycka över storebroderns bebislycka.

”Vi alla är helt överlyckliga att få en liten bebis till familjen och Oliver och hans sambo kommer bli världens bästa föräldrar ”, skriver Bianca i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT/Instagram

Annons